Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 286597" data-attributes="member: 1970"><p>На патот накај работа(го одам пешки во последно време) открив неверојатно добра локација со графити.Рај за очи.Покрај еден мост преку кој се поминува автопатот.Посебно еден графит во облик на човечко срце.Ме потсеќа на многу драга личност,баш тој графит.Сакав да ги сликам пред да ја срушат зградата,но на тел.немав место.Неверојатна беше глетката на багерот небото во позадина,сонцето кое изгреваше и полусрушениот ѕид со неверојатно добар графити..Му е*** се по список на телефонов.Одлучив да го носам апаратот со себе за такви"посебни случаи".Би било супер на таква локација да се организира вечер со poetry slam.Убаини.</p><p></p><p>Сфатив дека работата која ја работам ме замара,воопшто не е нешто кое би можела да го работам на долга стаза.Се чувствувам како да сум на погрешно место,во погрешно време.Некое време додека да го завршам школувањето ќе мора да издржам таму.</p><p>Ааа..Се прашувам уште колку професии ќе сменам додека не се најдам во едно нешто?</p><p>Кога ќе ме прашаат што си работела,што си учела,не знам од каде да почнам и каде да завршам,дури смешно ми е сето тоа.Едно со друго нема врска.Од се по нешто и на крај ништо.Ништо.Таман ќе ги научам тајните на едно нешто(професија),таман ќе се вдомаќинам во тимот,ми постанува монотоно сето тоа.</p><p>Исто па исто.И тогаш почнувам нешто сосем ново од почеток.И секогаш од почеток.</p><p>Ќе се најдам ли во нешто некогаш?</p><p>Ваљда јогата ќе успее да ме исполни..Хобито како професија,звучи како добра реклама.Ќе видиме.И повторно почеток.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 286597, member: 1970"] На патот накај работа(го одам пешки во последно време) открив неверојатно добра локација со графити.Рај за очи.Покрај еден мост преку кој се поминува автопатот.Посебно еден графит во облик на човечко срце.Ме потсеќа на многу драга личност,баш тој графит.Сакав да ги сликам пред да ја срушат зградата,но на тел.немав место.Неверојатна беше глетката на багерот небото во позадина,сонцето кое изгреваше и полусрушениот ѕид со неверојатно добар графити..Му е*** се по список на телефонов.Одлучив да го носам апаратот со себе за такви"посебни случаи".Би било супер на таква локација да се организира вечер со poetry slam.Убаини. Сфатив дека работата која ја работам ме замара,воопшто не е нешто кое би можела да го работам на долга стаза.Се чувствувам како да сум на погрешно место,во погрешно време.Некое време додека да го завршам школувањето ќе мора да издржам таму. Ааа..Се прашувам уште колку професии ќе сменам додека не се најдам во едно нешто? Кога ќе ме прашаат што си работела,што си учела,не знам од каде да почнам и каде да завршам,дури смешно ми е сето тоа.Едно со друго нема врска.Од се по нешто и на крај ништо.Ништо.Таман ќе ги научам тајните на едно нешто(професија),таман ќе се вдомаќинам во тимот,ми постанува монотоно сето тоа. Исто па исто.И тогаш почнувам нешто сосем ново од почеток.И секогаш од почеток. Ќе се најдам ли во нешто некогаш? Ваљда јогата ќе успее да ме исполни..Хобито како професија,звучи како добра реклама.Ќе видиме.И повторно почеток. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom