Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 284828" data-attributes="member: 2740"><p>Имало луѓе кои грешеле и правеле големи злодела на недолжни луѓе.</p><p>Биле најголеми непријатели на своите блиски и сојузници на злото против нив. Ги продаваа своите за ситни пари и моментална среќа, а на крај го добиле она што го заслужиле. </p><p></p><p>Некогаш ќе речев -ќе дојде ден кога се ќе дојде на свое место и секој ќе си ја добие заслужената казна или награда, а ние, оние кои бевме навредени и повредени ќе бидеме задоволни и ќе ја добиеме својата правда, но сега гледајќи ги сите тие силни и големи суштества кои газеа преку живо и мртво за свои лични смешни потреби, како болно се виткаат под тежината на сите нивни гревови, не осеќам мир ни никакво задоволство.</p><p>Само огромно сожалување....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 284828, member: 2740"] Имало луѓе кои грешеле и правеле големи злодела на недолжни луѓе. Биле најголеми непријатели на своите блиски и сојузници на злото против нив. Ги продаваа своите за ситни пари и моментална среќа, а на крај го добиле она што го заслужиле. Некогаш ќе речев -ќе дојде ден кога се ќе дојде на свое место и секој ќе си ја добие заслужената казна или награда, а ние, оние кои бевме навредени и повредени ќе бидеме задоволни и ќе ја добиеме својата правда, но сега гледајќи ги сите тие силни и големи суштества кои газеа преку живо и мртво за свои лични смешни потреби, како болно се виткаат под тежината на сите нивни гревови, не осеќам мир ни никакво задоволство. Само огромно сожалување.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom