Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 284138" data-attributes="member: 3001"><p>Драго дневниче,</p><p>Доста е. Од денес ,доста е за сите. Некако сите ги поминаа границите. Од самосожалување и чекање некому да му текне и да му е гајле за мене доста е. Доста е мојата грижа за сите и прогледување низ прсти поради љубов од секој вид или поради мое воспитување, или едноставно за да работите одат понатаму, поради толеранција. Се изгубив себе си за да им угодам на сите. Сите се навикнаа да бидат тинтрани од мене. И јас сакам некој да ми подари внимание и насмевка. Решавачката на проблеми ќе се пензионира. Сакам да бидам таа која ќе мисли само на себе, а кому му значам ќе се потруди да биде со мене. И не мора никој да се труди ако не се чувствува убаво или го прави тоа поради сожалување. Не ми треба сожалување или било што. Ги сакам вистинските работи кажани со вистински зборови. Ќе се прекрстам од маја-маја во Доста е.</p><p>Не сакам да бидам ставена во никакви геометриски фигури, триаголници ,четвораголници или кругчиња. Ќе го фатам за рака својот ангел -чувар да ме води низ сокачињата на животот. Можеби ќе ја сретнам Среќата и ќе станеме први другарки.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 284138, member: 3001"] Драго дневниче, Доста е. Од денес ,доста е за сите. Некако сите ги поминаа границите. Од самосожалување и чекање некому да му текне и да му е гајле за мене доста е. Доста е мојата грижа за сите и прогледување низ прсти поради љубов од секој вид или поради мое воспитување, или едноставно за да работите одат понатаму, поради толеранција. Се изгубив себе си за да им угодам на сите. Сите се навикнаа да бидат тинтрани од мене. И јас сакам некој да ми подари внимание и насмевка. Решавачката на проблеми ќе се пензионира. Сакам да бидам таа која ќе мисли само на себе, а кому му значам ќе се потруди да биде со мене. И не мора никој да се труди ако не се чувствува убаво или го прави тоа поради сожалување. Не ми треба сожалување или било што. Ги сакам вистинските работи кажани со вистински зборови. Ќе се прекрстам од маја-маја во Доста е. Не сакам да бидам ставена во никакви геометриски фигури, триаголници ,четвораголници или кругчиња. Ќе го фатам за рака својот ангел -чувар да ме води низ сокачињата на животот. Можеби ќе ја сретнам Среќата и ќе станеме први другарки. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom