Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МалиСашко" data-source="post: 282303" data-attributes="member: 3817"><p>Дневниче мило... ништо не е „само едно обично маче“. Премногу се приврзуваме за обични работи...</p><p>А јас? Мене сега што ќе ме носи на факултет, со што ќе си одам од работа кога ќе биди ладно ... или па топло... или кога едноставно, онака, ми фали колата... едната... или пак другата случајно? Зарем двете коли што ми се зезнаа во теков на неделава се само обични коли? Емотивец сум, не можам да се одделам и да речам „океј.. ќе купам друга“ како што прават сите. Односно, сите прават така и со мачки, кучиња, со коли , со женски , со сопруги... </p><p>Се соживувам со таа работа, особено затоа што наидувам на отпор кај моиве кон таа сфера. Татко ми ми вика „вози ја дури вози и после исфрли ја в отпад“. Секој мој збор предизвикува само мрштење кај сите дома и вечното прашање „ Сашко, уште ти со тоа колата ќе се занимаваш?“</p><p>Не можам така... имам животна приказна приврзана за неа. Да не се лигавам... реално кажано знам дека тешко ќе остане да ја возам неа поради притисок на потребите ... тажно ќе биде таа сета љубов што ја и ја вложив да се продаде за 500 евра.</p><p></p><p>Ко тажно да ме гледа со фаровите онака растурена по цел двор.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МалиСашко, post: 282303, member: 3817"] Дневниче мило... ништо не е „само едно обично маче“. Премногу се приврзуваме за обични работи... А јас? Мене сега што ќе ме носи на факултет, со што ќе си одам од работа кога ќе биди ладно ... или па топло... или кога едноставно, онака, ми фали колата... едната... или пак другата случајно? Зарем двете коли што ми се зезнаа во теков на неделава се само обични коли? Емотивец сум, не можам да се одделам и да речам „океј.. ќе купам друга“ како што прават сите. Односно, сите прават така и со мачки, кучиња, со коли , со женски , со сопруги... Се соживувам со таа работа, особено затоа што наидувам на отпор кај моиве кон таа сфера. Татко ми ми вика „вози ја дури вози и после исфрли ја в отпад“. Секој мој збор предизвикува само мрштење кај сите дома и вечното прашање „ Сашко, уште ти со тоа колата ќе се занимаваш?“ Не можам така... имам животна приказна приврзана за неа. Да не се лигавам... реално кажано знам дека тешко ќе остане да ја возам неа поради притисок на потребите ... тажно ќе биде таа сета љубов што ја и ја вложив да се продаде за 500 евра. Ко тажно да ме гледа со фаровите онака растурена по цел двор. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom