Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mameha" data-source="post: 282134" data-attributes="member: 2947"><p>Денешниов ден, денешната вест ме уби...никогаш до сега не сум се чуствувала вака.......како времето да застана..........секој кажан збор нема никакво значење....</p><p>Болката е толку голема што не ми дава да дишам, солзите не престануваат да се тркалаат по лицето и ако, не сакам да престанат...Никогаш не помислив дека ќе останам без тебе, барем не сега..некој би рекол "ех бе тоа е само едно маче обично, друго ќе си најдеш".....ама за мене не беше обично...</p><p>Од секогаш сум сакала мачина, ама ти беше посебно од сите, најубавиот поклон за роденден, од сакана личност, поинакво како тигарче.......толку многу ми недостига твојот мирис, твоето присуство.....за момент замислувам како си до мене како предиш, а јас те галам по твоите меки влакна.....ах зошто баш ти, еднаш те пуштив да прошеташ надвор подолго време и што се случи ?? тебе те нема, а јас не можам без тебе, толку многу бев поврзана со тебе!</p><p>Сега кој ќе ме испраќа на утро на факултет, кој ќе спија до мене, кој ќе ме нервира....те викав со такви убај зборови, што на човек му ги немам кажано....и толку многу те сакав.....</p><p>Не знам како ќе се навикнам без тебе, посебно не овие први денови, ти ми беше најдоброто другарче и милениче..</p><p>Боли....ме скрши на илјада парчина......секогаш се правев силна, издржлива, ама сега не, не можам да се преправам......</p><p>Збогум маченце мое најубо, никогаш нема да те заборавам......само јас си знам што чуствував за тебе и што сега чуствувам....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mameha, post: 282134, member: 2947"] Денешниов ден, денешната вест ме уби...никогаш до сега не сум се чуствувала вака.......како времето да застана..........секој кажан збор нема никакво значење.... Болката е толку голема што не ми дава да дишам, солзите не престануваат да се тркалаат по лицето и ако, не сакам да престанат...Никогаш не помислив дека ќе останам без тебе, барем не сега..некој би рекол "ех бе тоа е само едно маче обично, друго ќе си најдеш".....ама за мене не беше обично... Од секогаш сум сакала мачина, ама ти беше посебно од сите, најубавиот поклон за роденден, од сакана личност, поинакво како тигарче.......толку многу ми недостига твојот мирис, твоето присуство.....за момент замислувам како си до мене како предиш, а јас те галам по твоите меки влакна.....ах зошто баш ти, еднаш те пуштив да прошеташ надвор подолго време и што се случи ?? тебе те нема, а јас не можам без тебе, толку многу бев поврзана со тебе! Сега кој ќе ме испраќа на утро на факултет, кој ќе спија до мене, кој ќе ме нервира....те викав со такви убај зборови, што на човек му ги немам кажано....и толку многу те сакав..... Не знам како ќе се навикнам без тебе, посебно не овие први денови, ти ми беше најдоброто другарче и милениче.. Боли....ме скрши на илјада парчина......секогаш се правев силна, издржлива, ама сега не, не можам да се преправам...... Збогум маченце мое најубо, никогаш нема да те заборавам......само јас си знам што чуствував за тебе и што сега чуствувам.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom