Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МалиСашко" data-source="post: 280405" data-attributes="member: 3817"><p>Драго дневниче...</p><p>Понекогаш и се лутам на мајка ми што цел живот ме учеше како да зборувам за моите чувства. Како да најдам соодветен збор за да го кажам сето она што го имам на душа, да го раскажувам и објаснувам сето тоа така испланирано како за во списание со суштинско насочување кон тоа што јас го чувствувам... како што сакам... колку сакам... кога сакам!</p><p>И еве ме сега, откако пораснав, се чувствувам осамен кога се најдувам во ваков свет опкружен со „тупајци“ на кои што му кажуваш, си ја отвараш душата од нешто што ти тежело цел ден, мислиш ќе препукниш ако не зборниш И само добиваш едно „ ами тоа е... шо да се прај“... и штама!</p><p></p><p>За така не морав ни да ти зборувам. Се чувствувам уште поглупаво тогаш... Што да речам не знам. Дали ти не се интересираш за тоа што ти го зборувам или си толку глупав што нема мерна единица за да кажам колку многу? И што е нај трагично, тоа е случај со сите што ги знам. Никој не знае да зборува за сето тоа што го прошол денеска, вчера или безразлика. Што сте бре вие, зомби? Така само преживувате? Стока? Што сте па што немате чувства и не сакате/знаете да зборувате за тоа што ви го прави животот ваков или таков?</p><p></p><p>Ух... стрешно се иритирам, а тоа никогаш не завршува добро...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МалиСашко, post: 280405, member: 3817"] Драго дневниче... Понекогаш и се лутам на мајка ми што цел живот ме учеше како да зборувам за моите чувства. Како да најдам соодветен збор за да го кажам сето она што го имам на душа, да го раскажувам и објаснувам сето тоа така испланирано како за во списание со суштинско насочување кон тоа што јас го чувствувам... како што сакам... колку сакам... кога сакам! И еве ме сега, откако пораснав, се чувствувам осамен кога се најдувам во ваков свет опкружен со „тупајци“ на кои што му кажуваш, си ја отвараш душата од нешто што ти тежело цел ден, мислиш ќе препукниш ако не зборниш И само добиваш едно „ ами тоа е... шо да се прај“... и штама! За така не морав ни да ти зборувам. Се чувствувам уште поглупаво тогаш... Што да речам не знам. Дали ти не се интересираш за тоа што ти го зборувам или си толку глупав што нема мерна единица за да кажам колку многу? И што е нај трагично, тоа е случај со сите што ги знам. Никој не знае да зборува за сето тоа што го прошол денеска, вчера или безразлика. Што сте бре вие, зомби? Така само преживувате? Стока? Што сте па што немате чувства и не сакате/знаете да зборувате за тоа што ви го прави животот ваков или таков? Ух... стрешно се иритирам, а тоа никогаш не завршува добро... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom