Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Змејче" data-source="post: 277576" data-attributes="member: 3067"><p><span style="font-family: 'Tahoma'">драго дневниче...</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">не испадна за денов кој го чекав после 20 год. да, закаснив недела дена, не ти кажав, сори...но не знам ни кога ќе бидне да се заврши веќе се'...се сe' оддолговлекува нешто, лани со раков тешко поминав, мнооогу тешко...никогаш не сум помислила такво нешто да ми се случи...имав подршка, сега сум на подобро (фала му на господ)...но...таа подршка веќе избледува некако...сите ги снема...не знам...да, имав bad денови, многу личности што сум ги познавала сум сменила мислење за нив, сум очекувала многу од нив од кои повеќето знаат и грб да ти свртат, а да не зборам и колку ножеви имам на грбот....маската им се тргна пред се'....но едно ќе речам: на никого не сум мислела лошо ниту ни сум помислила да направам такво нешто...кој сака нека ме сфати како што мисли и онака не барам многу....останува да сум сеуште на нозе, колку ќе издржам - не знам...може и самото време ќе ми насмевне некои работи, бар за тоа имам надеж...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Змејче, post: 277576, member: 3067"] [FONT=Tahoma]драго дневниче...[/FONT] [FONT=Tahoma]не испадна за денов кој го чекав после 20 год. да, закаснив недела дена, не ти кажав, сори...но не знам ни кога ќе бидне да се заврши веќе се'...се сe' оддолговлекува нешто, лани со раков тешко поминав, мнооогу тешко...никогаш не сум помислила такво нешто да ми се случи...имав подршка, сега сум на подобро (фала му на господ)...но...таа подршка веќе избледува некако...сите ги снема...не знам...да, имав bad денови, многу личности што сум ги познавала сум сменила мислење за нив, сум очекувала многу од нив од кои повеќето знаат и грб да ти свртат, а да не зборам и колку ножеви имам на грбот....маската им се тргна пред се'....но едно ќе речам: на никого не сум мислела лошо ниту ни сум помислила да направам такво нешто...кој сака нека ме сфати како што мисли и онака не барам многу....останува да сум сеуште на нозе, колку ќе издржам - не знам...може и самото време ќе ми насмевне некои работи, бар за тоа имам надеж...[/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom