Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 273633" data-attributes="member: 1970"><p>Два дена пред нова година одлучувам каков ќе биде мојот понатамошен живот.</p><p>Моите планови за 2014.Уствари некоја ориентација во кој правец да се движам.</p><p>Доста ми беа бедови,депри-фази,црни денови.</p><p>Ќе си фурам по свое.</p><p>На кој му одговара,му одговара на кој не,се знае каде е вратата.</p><p>Се одлучувам да бидам среќна,па макар мојата среќа ги уништила туѓите замисли за тоа како треба да изгледа мојот живот.Ќе го обојам животов во милион нијанси на сите бои.</p><p>Знам дека сите имаат некакви очекувања на мене,но хеј ова е мој живот и само мој.</p><p>Еден е.И ќе го живеам.</p><p>Така да првото што ќе го направам во 2014 ќе си резервирам карта за Индија некаде на есен.Потребна ми е таа Индија.Сонувам веќе 10 години за тоа патување.Собрав пари и одам.</p><p>Тоа ми е и единствената поголема цел за сега.</p><p>Секогаш се трудев да бидам таква каква што другите очекуваа да бидам,да не разочарам некого,да им угодам,да им дадам се од себе,не приметувајќи дека се дадов себе си коплетно.</p><p>Од сега важат само моите очекувања на себе.</p><p>Можеби звучи егоистично,но не се замарам.</p><p>Јас сум...па која и да сум,не се дефинирам која сум.Таа.Со сите убави и неубави страни.</p><p>Чинам се додека не се акцептираме такви какви што сме нема да излеземе од темниот свет.</p><p>Се додека дозволуваме да бидеме обликувани од нечии замисли и идеи или некој друг да не креира ќе тонеме во мракот.Се додека зависиме од туѓа љубов,од туѓо мислење,од туѓо..што знам уште што.</p><p>Го искусив тоа на себе.</p><p>Сеуште останува она:</p><p>Еден чекор до своето срце е чекор до љубениот.</p><p>Така е и никако поинаку.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 273633, member: 1970"] Два дена пред нова година одлучувам каков ќе биде мојот понатамошен живот. Моите планови за 2014.Уствари некоја ориентација во кој правец да се движам. Доста ми беа бедови,депри-фази,црни денови. Ќе си фурам по свое. На кој му одговара,му одговара на кој не,се знае каде е вратата. Се одлучувам да бидам среќна,па макар мојата среќа ги уништила туѓите замисли за тоа како треба да изгледа мојот живот.Ќе го обојам животов во милион нијанси на сите бои. Знам дека сите имаат некакви очекувања на мене,но хеј ова е мој живот и само мој. Еден е.И ќе го живеам. Така да првото што ќе го направам во 2014 ќе си резервирам карта за Индија некаде на есен.Потребна ми е таа Индија.Сонувам веќе 10 години за тоа патување.Собрав пари и одам. Тоа ми е и единствената поголема цел за сега. Секогаш се трудев да бидам таква каква што другите очекуваа да бидам,да не разочарам некого,да им угодам,да им дадам се од себе,не приметувајќи дека се дадов себе си коплетно. Од сега важат само моите очекувања на себе. Можеби звучи егоистично,но не се замарам. Јас сум...па која и да сум,не се дефинирам која сум.Таа.Со сите убави и неубави страни. Чинам се додека не се акцептираме такви какви што сме нема да излеземе од темниот свет. Се додека дозволуваме да бидеме обликувани од нечии замисли и идеи или некој друг да не креира ќе тонеме во мракот.Се додека зависиме од туѓа љубов,од туѓо мислење,од туѓо..што знам уште што. Го искусив тоа на себе. Сеуште останува она: Еден чекор до своето срце е чекор до љубениот. Така е и никако поинаку. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom