Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="i_wanna_fly" data-source="post: 272976" data-attributes="member: 1553"><p>Јас пак се лепам како мува на мед (или нешто нималку слично на тоа) иако знам дека не треба. Не ми се излегува од дома. Едноставно сакам да се одморам. Последниве неколку дена ме исцрпија до капка, коленцето си го дотолчив, а ибупрофенот како бомбончиња рекреативно си го голтам. И така се е прекрасно, градот е украсен, убаво е да се шета. Најубаво е кога со грампи кет израз ќе излезеш да земеш нешто и на сите страни штракаат со апарати. Брат, пар до пар а ја беспар. Али нема везе. Само ме нервира шо човек не може нормално да се израдува на сијаличките (знам, како мало дете сум). Дома ни елка ни сијалички (т.е. светилки), само три осамени балони шо висат од пред неколку дена. Не ми е интересно. Не сум расположена. Нема да украсувам дома па ако сака и цело маало нека ме моли (иако сега само комшиите од спратот се на листата на активни замарачи). И колку повеќе се приближува Нова Година, толку повеќе сакам побрзо да дојде. И желбата ми е НИШТО. Барем тоа знам дека ќе го добијам ако не друго...</p><p>Лани се заебав. Се и сешто посакав, трипати полошо од најлошото добив. </p><p>ПУ, ПУ, ПУ да не прерочам.</p><p>Ај да ги оставам овие работи на мира, да одам да си легнам. Утре писмена, испрашувања и контрола кај друг лекар. Богами неделава, најомилено место ми се болниците кај нас и во околните градови. Од инекции не можам асално да седам. Колку само ми е интересно.</p><p>Љубим те дневниче.</p><p>Ни ти не знаеш колку.</p><p></p><p>П.С. Направив уште една глупост, ама не ти кажувам што е. После и ти ќе ми викаш!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i_wanna_fly, post: 272976, member: 1553"] Јас пак се лепам како мува на мед (или нешто нималку слично на тоа) иако знам дека не треба. Не ми се излегува од дома. Едноставно сакам да се одморам. Последниве неколку дена ме исцрпија до капка, коленцето си го дотолчив, а ибупрофенот како бомбончиња рекреативно си го голтам. И така се е прекрасно, градот е украсен, убаво е да се шета. Најубаво е кога со грампи кет израз ќе излезеш да земеш нешто и на сите страни штракаат со апарати. Брат, пар до пар а ја беспар. Али нема везе. Само ме нервира шо човек не може нормално да се израдува на сијаличките (знам, како мало дете сум). Дома ни елка ни сијалички (т.е. светилки), само три осамени балони шо висат од пред неколку дена. Не ми е интересно. Не сум расположена. Нема да украсувам дома па ако сака и цело маало нека ме моли (иако сега само комшиите од спратот се на листата на активни замарачи). И колку повеќе се приближува Нова Година, толку повеќе сакам побрзо да дојде. И желбата ми е НИШТО. Барем тоа знам дека ќе го добијам ако не друго... Лани се заебав. Се и сешто посакав, трипати полошо од најлошото добив. ПУ, ПУ, ПУ да не прерочам. Ај да ги оставам овие работи на мира, да одам да си легнам. Утре писмена, испрашувања и контрола кај друг лекар. Богами неделава, најомилено место ми се болниците кај нас и во околните градови. Од инекции не можам асално да седам. Колку само ми е интересно. Љубим те дневниче. Ни ти не знаеш колку. П.С. Направив уште една глупост, ама не ти кажувам што е. После и ти ќе ми викаш! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom