Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Photographer" data-source="post: 268960" data-attributes="member: 449"><p>Град на духови, 3.33 наутро, -3 степени, моето трето еспресо. Повторно лутам. Нема никој никаде, единствено по некој таксист и луѓе кои заминуваат порано на работа.Мал е градов, мислам дека сите улици ги поминав. Светна жолтото сијаличе со нацртана бензиска, тоа беше знак да тргнам накај дома. И повторно истата маршута, повторно истиот пат. До кога вака? Дали само јас неможам да си ги средам мисливе? Повеќе незнам што сакам, не чувствувам ништо. Почнавме да живееме во некој имагинарен интернет свет. Тапкам во место, веќе година дена, не одам напред, неодам ни назад. Единственото нешто кое ми се врти во главата е нејзиното црвено фустанче. Посакувам да можев да го забрзам или вратам времето, било што...само да избегам од овде. Знам дека ке направев и нови грешки, но животот немаше да е вака суров кон мене. Уште колку удари ке ми зададе, што можам да ги издржам. Каде ли е прегратката твоја сега, бар за момент да ја врати насмевката на моето лице...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Photographer, post: 268960, member: 449"] Град на духови, 3.33 наутро, -3 степени, моето трето еспресо. Повторно лутам. Нема никој никаде, единствено по некој таксист и луѓе кои заминуваат порано на работа.Мал е градов, мислам дека сите улици ги поминав. Светна жолтото сијаличе со нацртана бензиска, тоа беше знак да тргнам накај дома. И повторно истата маршута, повторно истиот пат. До кога вака? Дали само јас неможам да си ги средам мисливе? Повеќе незнам што сакам, не чувствувам ништо. Почнавме да живееме во некој имагинарен интернет свет. Тапкам во место, веќе година дена, не одам напред, неодам ни назад. Единственото нешто кое ми се врти во главата е нејзиното црвено фустанче. Посакувам да можев да го забрзам или вратам времето, било што...само да избегам од овде. Знам дека ке направев и нови грешки, но животот немаше да е вака суров кон мене. Уште колку удари ке ми зададе, што можам да ги издржам. Каде ли е прегратката твоја сега, бар за момент да ја врати насмевката на моето лице... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom