Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 268595" data-attributes="member: 146"><p>Читаја сам неколко постови у Личен дневник, како књигу да пишуете еј : )</p><p></p><p>Eве мене како би ми изгледаја дневник за од сабајле па до ск: </p><p>Аларм ѕвони ли ѕвони, здосади ми тај мелодија сфе си викам ке гу мењам и сфе забрављам да се деси тој.Викам си рано е ке спију још некои пет до десет минута тмн да с'нују још некој кратак дигнат сн.Тт т т т т оооо па дали е тој опет мој досадан аларммм и станују иду мију греју се сс фен зшто греалка ми прегоре, деси се некоја електрична инвазија на црн и дугачак кабел. Мију зуби и си вукам леј братче спие ми се јебе ми се кој киде на овој ладно. Таксис брчи нешто за време ја дрему стонирам падаф ми капаци, а муда ташаци ала цитрони што викаф од таксисту. Кафе јако сс две лажице, на гладно пију вруќ нес, а кд сам наеден кратко еспресо.</p><p>Играње к*р сс персонал од маркет и малце фрц фрц сс крпче по шанк и спремни смо за работу. Али неам работу малце људи улазаф на некој чај или кафе и еве штракам гу тастатуру, развртују сајтови и форуми</p><p>толко</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 268595, member: 146"] Читаја сам неколко постови у Личен дневник, како књигу да пишуете еј : ) Eве мене како би ми изгледаја дневник за од сабајле па до ск: Аларм ѕвони ли ѕвони, здосади ми тај мелодија сфе си викам ке гу мењам и сфе забрављам да се деси тој.Викам си рано е ке спију још некои пет до десет минута тмн да с'нују још некој кратак дигнат сн.Тт т т т т оооо па дали е тој опет мој досадан аларммм и станују иду мију греју се сс фен зшто греалка ми прегоре, деси се некоја електрична инвазија на црн и дугачак кабел. Мију зуби и си вукам леј братче спие ми се јебе ми се кој киде на овој ладно. Таксис брчи нешто за време ја дрему стонирам падаф ми капаци, а муда ташаци ала цитрони што викаф од таксисту. Кафе јако сс две лажице, на гладно пију вруќ нес, а кд сам наеден кратко еспресо. Играње к*р сс персонал од маркет и малце фрц фрц сс крпче по шанк и спремни смо за работу. Али неам работу малце људи улазаф на некој чај или кафе и еве штракам гу тастатуру, развртују сајтови и форуми толко [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom