Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 268547" data-attributes="member: 1970"><p>Се стивна.Мирно е и без големи промени,иако нон-стоп се менува нешто.Повторно контрадикции,ама така е јбг.</p><p>На работа е ок.Ми се допаѓа работата со непознати луѓе.</p><p>Тимот ми е супер.Шефовите ми се hard core,можности за поголема позиција колку сакаш,поубав нов почеток-здравје.Задоволна сум и нема на што да се жалам.</p><p>Работата на самата себе продолжува понатака.</p><p>Чинам никогаш нема ни да престане.Секој ден нешто ново излегува,секој ден го менува она што било вчера.</p><p>Никогаш крај.Само што си помислил крај доаѓа следното невреме.Но тоа е.</p><p>Враќање назад нема.Никогаш нема да биде она што некогаш било,а и не треба да биде тоа.</p><p>Единствено што ми фали е еден прекрасен добар пријател.Многу ми фали.Ми фалат моабетите со него.</p><p>Единствениот кој има одговор на сите мои прашања и заклучоци,дефиниции и што ти знам што уште не.</p><p>Се навикнав на неговото присуство.</p><p>Но..да не постанувам меланхолична.</p><p>Животот е како воз во кој се среќаваат случајни минувачи,се пишуваат приказни и секој се симнува на својата станица да би продолжил понатаму.</p><p></p><p></p><p>Ќе биде се како треба да биде,зар не?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 268547, member: 1970"] Се стивна.Мирно е и без големи промени,иако нон-стоп се менува нешто.Повторно контрадикции,ама така е јбг. На работа е ок.Ми се допаѓа работата со непознати луѓе. Тимот ми е супер.Шефовите ми се hard core,можности за поголема позиција колку сакаш,поубав нов почеток-здравје.Задоволна сум и нема на што да се жалам. Работата на самата себе продолжува понатака. Чинам никогаш нема ни да престане.Секој ден нешто ново излегува,секој ден го менува она што било вчера. Никогаш крај.Само што си помислил крај доаѓа следното невреме.Но тоа е. Враќање назад нема.Никогаш нема да биде она што некогаш било,а и не треба да биде тоа. Единствено што ми фали е еден прекрасен добар пријател.Многу ми фали.Ми фалат моабетите со него. Единствениот кој има одговор на сите мои прашања и заклучоци,дефиниции и што ти знам што уште не. Се навикнав на неговото присуство. Но..да не постанувам меланхолична. Животот е како воз во кој се среќаваат случајни минувачи,се пишуваат приказни и секој се симнува на својата станица да би продолжил понатаму. Ќе биде се како треба да биде,зар не? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom