Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="cakar_ulav" data-source="post: 262155" data-attributes="member: 365"><p>Остана ти како нешто што ќе ги држеш моите зборови дневнику.</p><p>Зошто ?? Затоа што не се едноставни за кажување, за опишување.</p><p>Едно доаѓа друго заминува, ќе речеме живот се иде се се менува, но боли она што заминува.</p><p>Останува без одговори со многу прашања, останува да копнееш за да најдеш нешто ситно, нешто што е приближно до одговор, но сепак е неточно.</p><p>Се двоумиш за многу ствари а го знаеш она вистинското, потоа го избегнуваш, не му даваш шанса, па пушташ солза.</p><p>Зошто ??</p><p>Зошто ме однесе до слеп сокак, зошто кажа многу ствари кои останаа само зборови.</p><p>Малку е ова дневнику....остануваш тука да и ги држеш зборовиве.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cakar_ulav, post: 262155, member: 365"] Остана ти како нешто што ќе ги држеш моите зборови дневнику. Зошто ?? Затоа што не се едноставни за кажување, за опишување. Едно доаѓа друго заминува, ќе речеме живот се иде се се менува, но боли она што заминува. Останува без одговори со многу прашања, останува да копнееш за да најдеш нешто ситно, нешто што е приближно до одговор, но сепак е неточно. Се двоумиш за многу ствари а го знаеш она вистинското, потоа го избегнуваш, не му даваш шанса, па пушташ солза. Зошто ?? Зошто ме однесе до слеп сокак, зошто кажа многу ствари кои останаа само зборови. Малку е ова дневнику....остануваш тука да и ги држеш зборовиве. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom