Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 256903" data-attributes="member: 2740"><p>Мил Д!</p><p></p><p>Додека чекам да пројде време малце да излезам, да ме фати воздух, да напишам некој ред и тука, за прв пат замисли!</p><p>Живот како живот, ќе те залаже со некоја добра работа, за да после ти зададе многу ниски удари, т.е безвеза дешавки па да не можеш да се опоравиш со години. А и да се опоравиш, ко што викаат старите кога ќе се изгориш од млекото ќе дуваш и на јогуртот. Па некогаш и си мислам може и јас сум тој јогуртот, па кутри луѓе толку многу се гореле со млеко, што и ние јогуртите ем ладни ем не дуваат...</p><p>Ама ајде, после дожд сонце доаѓа...</p><p>А што да правиш кога дождот бил невреме проследено со сите можни природни непогоди??</p><p>Ќе изгрее, ама што е со сите тие урнати градби што цел живот си се мачел да ги издигнеш, сета пот што си ја оставил во тие урнатини? Ќе изгрее сонце само уште повеќе да ја осветли таа несреќа што останала после невремото, после дождот.</p><p>Во случај да не си ја видел добро кога било облачно...</p><p></p><p>Штета што морам да одам, а тек почнав : ))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 256903, member: 2740"] Мил Д! Додека чекам да пројде време малце да излезам, да ме фати воздух, да напишам некој ред и тука, за прв пат замисли! Живот како живот, ќе те залаже со некоја добра работа, за да после ти зададе многу ниски удари, т.е безвеза дешавки па да не можеш да се опоравиш со години. А и да се опоравиш, ко што викаат старите кога ќе се изгориш од млекото ќе дуваш и на јогуртот. Па некогаш и си мислам може и јас сум тој јогуртот, па кутри луѓе толку многу се гореле со млеко, што и ние јогуртите ем ладни ем не дуваат... Ама ајде, после дожд сонце доаѓа... А што да правиш кога дождот бил невреме проследено со сите можни природни непогоди?? Ќе изгрее, ама што е со сите тие урнати градби што цел живот си се мачел да ги издигнеш, сета пот што си ја оставил во тие урнатини? Ќе изгрее сонце само уште повеќе да ја осветли таа несреќа што останала после невремото, после дождот. Во случај да не си ја видел добро кога било облачно... Штета што морам да одам, а тек почнав : )) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom