Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 254715" data-attributes="member: 272"><p>Dear friend...</p><p></p><p>Денес требаше да го лечам мамурлукот од синоќешниот додатен наплив на допамин. Наместо тоа добив доза на инспирација замаскирана во смиреност. Книгата што ја прочитав некни, полека ми го дотолчува и оноа отсуство на расштрканост на мислите, каналирајќи ги во една линија, нацртана зависно од расположението. Битното е дека не постојат непотребни идеи кои би ме воделе во директен ќорсокак. </p><p>Funny thing is... ги слушав Coldplay деновиве и апсолутно во секоја песна наоѓав сегменти кои би ми користеле во инспиративната фаза. Во секој поглед имаат некаква тематика за пишување. </p><p>Иако ретко, денес ми се пројави таа желба да седнам во некој автобус и го фатам џадето до некое од предградијата, да седнам во локално маалско кафуле и да си читнам од книгата. Без некои силни планови, онака из чиста мира. Така да овој пат Ѓорче ми беше дестинацијата. И не зажалив. Не, не сакав да имам никакво друштво покрај толкуте луѓе што ги познавам таму. Едноставно како степксиот волк, да седнам во автобусот, да ме одвлечка до самиот крај, да ги доисфрлам своите негативни мисли, да седнам отстрана и да анализирам. Не во негативна смисла, повеќе во оноа што би се нарекло барање на новиот почеток. Септември како што секогаш било, е и секогаш бил новиот почеток. </p><p>Деновиве се испослучија многу турбулентни мигови па затоа ова ми беше прекупотребно. </p><p>Лошата работа е што почнувам да чувстввам анимозитет кај одредени луѓе, а не треба. Треба да биде како онаа песната на Coldplay:</p><p>I wanna live life</p><p>Never be cruel</p><p>I wanna live life</p><p>Be good to you</p><p></p><p>I`m trying not to be judgmental... that`s all. </p><p></p><p>So says Saladin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 254715, member: 272"] Dear friend... Денес требаше да го лечам мамурлукот од синоќешниот додатен наплив на допамин. Наместо тоа добив доза на инспирација замаскирана во смиреност. Книгата што ја прочитав некни, полека ми го дотолчува и оноа отсуство на расштрканост на мислите, каналирајќи ги во една линија, нацртана зависно од расположението. Битното е дека не постојат непотребни идеи кои би ме воделе во директен ќорсокак. Funny thing is... ги слушав Coldplay деновиве и апсолутно во секоја песна наоѓав сегменти кои би ми користеле во инспиративната фаза. Во секој поглед имаат некаква тематика за пишување. Иако ретко, денес ми се пројави таа желба да седнам во некој автобус и го фатам џадето до некое од предградијата, да седнам во локално маалско кафуле и да си читнам од книгата. Без некои силни планови, онака из чиста мира. Така да овој пат Ѓорче ми беше дестинацијата. И не зажалив. Не, не сакав да имам никакво друштво покрај толкуте луѓе што ги познавам таму. Едноставно како степксиот волк, да седнам во автобусот, да ме одвлечка до самиот крај, да ги доисфрлам своите негативни мисли, да седнам отстрана и да анализирам. Не во негативна смисла, повеќе во оноа што би се нарекло барање на новиот почеток. Септември како што секогаш било, е и секогаш бил новиот почеток. Деновиве се испослучија многу турбулентни мигови па затоа ова ми беше прекупотребно. Лошата работа е што почнувам да чувстввам анимозитет кај одредени луѓе, а не треба. Треба да биде како онаа песната на Coldplay: I wanna live life Never be cruel I wanna live life Be good to you I`m trying not to be judgmental... that`s all. So says Saladin. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom