Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Angiie" data-source="post: 166082" data-attributes="member: 222"><p>Сакам да помагам, ама после ова вечерва стварно се плашам..</p><p>Си идевме од проба со другар ми и другарка ми и една бабичка не’ замоли да ја однесеме до болница. Ми беше и жал ама и страв да заминам сама со неа, некако језиво се осеќав. И ај се кандисавме тројцата ќе одиме. Викнавме такси и отидовме. Кога не’ виде докторката остана со подзината уста <em>Аман мори тетке пааак?! </em>Прво помислив дека е некоја од оние на кои им е мачно да ги прегледаат пациентите, ама на крајот сфатив дека уствари до бабата било. Подоцна сестрата ни раскажа дека секоја вечер бабата доаѓала на болница со некој што се согласил да ја донесе, а таксистот па ни кажа дека повеќе пати се случило да ја вози бабата и додека ја возел кажувала некои молитви држејќи некоја тревка в раце. </p><p>За да биде стравот поголем, кога се вративме да ја оставиме дома пред вратата најдовме крст и босилек..А сигурна сум дека немаше ништо кога влеговме во таксито. Знам затоа што јас ја затворив вратата. </p><p>Се плашам, Дневник. Сакам да помогнам кога можам и знам дека ако заминам глумејќи дека не сум слушнала после ќе се каам и нема да престанам да размислувам за тоа. Но ова што го слушнав ме исплаши. </p><p>Некогаш и на тој што навистина му е потребна помош ќе го одминам, кога ќе се сетам на ова...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Angiie, post: 166082, member: 222"] Сакам да помагам, ама после ова вечерва стварно се плашам.. Си идевме од проба со другар ми и другарка ми и една бабичка не’ замоли да ја однесеме до болница. Ми беше и жал ама и страв да заминам сама со неа, некако језиво се осеќав. И ај се кандисавме тројцата ќе одиме. Викнавме такси и отидовме. Кога не’ виде докторката остана со подзината уста [I]Аман мори тетке пааак?! [/I]Прво помислив дека е некоја од оние на кои им е мачно да ги прегледаат пациентите, ама на крајот сфатив дека уствари до бабата било. Подоцна сестрата ни раскажа дека секоја вечер бабата доаѓала на болница со некој што се согласил да ја донесе, а таксистот па ни кажа дека повеќе пати се случило да ја вози бабата и додека ја возел кажувала некои молитви држејќи некоја тревка в раце. За да биде стравот поголем, кога се вративме да ја оставиме дома пред вратата најдовме крст и босилек..А сигурна сум дека немаше ништо кога влеговме во таксито. Знам затоа што јас ја затворив вратата. Се плашам, Дневник. Сакам да помогнам кога можам и знам дека ако заминам глумејќи дека не сум слушнала после ќе се каам и нема да престанам да размислувам за тоа. Но ова што го слушнав ме исплаши. Некогаш и на тој што навистина му е потребна помош ќе го одминам, кога ќе се сетам на ова... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom