Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 164091" data-attributes="member: 1081"><p>Мех .. демек којзнае шо бе дневниче.</p><p>Си станав јас онака у 10 саат .. со зборовите: „мех .. тапа е“, а со некоја си друга замисла в глава. Поправо да бидам искрен незнам и зошто кажав „мех .. тапа е“ коа уствари мислев едно а зборев за мобилниот. Океј, кај ми е отиден мозокот ? У триста шеесет и назад ? Појма неам, ќе дојде ко вицон си бил еден змеј кој живеел преку седум рида,планини,реки,мориња,езера, едно утро се разбудел и рекол па кај живеам ја у п**ку матер. Така и јас, појма неам шо правам од сабајле и зошто го правам.</p><p></p><p>Anyway остатокот од денот си беше океј, си појадив најнормално со нубот, еднаш и ние да јадеме така посабајле. Чудо бе, што сум јас крив сеа. Си отидов на факултет у 1 саат .. влезе таа асистентката, 15 минути проЖекторот неможеше да го упали па зема друг со резолуција 128х128 па бевме ко да се држи предавања на мравки. Да ти е*ам тоа социјализираниот народ .. незнаат еден проЖектор да наместат. Па после си дојде Тенев, кој имаше час пред тоа, и крекаше пак тој цели 20 минути: „ еееее проЖекторот не работи, ееееееее шо му е преѓеска работеше, ееееееееееееееееееее“. Да ти го екне некој црнец со бела брада де. Си се изнасмеавме со неколку колеги, ми го расположија денот. Океј де за момент, не сосем.</p><p></p><p>Како и да е, си чекав цел саат за лабораториски, па сретнав еден кавадарчанец којшто местеше рубикова, и ми покажа некојси алгоритам којшто е подолг ........ многу од овој што го знам јас. Си дојдов дома, со намера да гледам серија или да прошетам малце, па седнав на Need for speed most wanted .. и сеа глеам дека дошло 3 саат .. не ни приметив кога.</p><p></p><p>Идам да спијам, па се читаме другпат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 164091, member: 1081"] Мех .. демек којзнае шо бе дневниче. Си станав јас онака у 10 саат .. со зборовите: „мех .. тапа е“, а со некоја си друга замисла в глава. Поправо да бидам искрен незнам и зошто кажав „мех .. тапа е“ коа уствари мислев едно а зборев за мобилниот. Океј, кај ми е отиден мозокот ? У триста шеесет и назад ? Појма неам, ќе дојде ко вицон си бил еден змеј кој живеел преку седум рида,планини,реки,мориња,езера, едно утро се разбудел и рекол па кај живеам ја у п**ку матер. Така и јас, појма неам шо правам од сабајле и зошто го правам. Anyway остатокот од денот си беше океј, си појадив најнормално со нубот, еднаш и ние да јадеме така посабајле. Чудо бе, што сум јас крив сеа. Си отидов на факултет у 1 саат .. влезе таа асистентката, 15 минути проЖекторот неможеше да го упали па зема друг со резолуција 128х128 па бевме ко да се држи предавања на мравки. Да ти е*ам тоа социјализираниот народ .. незнаат еден проЖектор да наместат. Па после си дојде Тенев, кој имаше час пред тоа, и крекаше пак тој цели 20 минути: „ еееее проЖекторот не работи, ееееееее шо му е преѓеска работеше, ееееееееееееееееееее“. Да ти го екне некој црнец со бела брада де. Си се изнасмеавме со неколку колеги, ми го расположија денот. Океј де за момент, не сосем. Како и да е, си чекав цел саат за лабораториски, па сретнав еден кавадарчанец којшто местеше рубикова, и ми покажа некојси алгоритам којшто е подолг ........ многу од овој што го знам јас. Си дојдов дома, со намера да гледам серија или да прошетам малце, па седнав на Need for speed most wanted .. и сеа глеам дека дошло 3 саат .. не ни приметив кога. Идам да спијам, па се читаме другпат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom