Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 149405" data-attributes="member: 1302"><p>Од економски аспект знам што би била утопијата затоа што тоа го студирам. Но кога станува збор за начинот на живеење при тоа секој аспект на живеењето мислам дека и утопијата е мач со две острици. Јас се придржувам кон она дека се е релативно па така да став за одредена работа дека е таква и само таква и никаква поинаку немам. 2+2 = 5 е можеби во некоја друга димензија точно. Нема интелигентни и неинтелигентни луѓе, сите се интелигентни само знак прашалник е колку во текот на живеењето го развиваме степенот на интелигенцијата, и никој ама баш никој нема право да плука по другите и да ги нарекува глупави празноглави и плитки. Ако некој има способност за телепатија или телекинеза не значи дека сите ние други сме неинтелигентни или глупи.. не е така? Според мене има дефицт на човечност. Колумнистката гледа подалеку од надворешниот изглед, но не гледа што е причината која довела до однесување на некои од тие екстремни случаи. Јас сакав за тие причини да продискутираме и затоа само ја споменав девојката од јутјуб еве по веќе 16 пат. Но се се заматка и така да после некои зборови џабе е да се зборува на оваа тема за тие причино.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 149405, member: 1302"] Од економски аспект знам што би била утопијата затоа што тоа го студирам. Но кога станува збор за начинот на живеење при тоа секој аспект на живеењето мислам дека и утопијата е мач со две острици. Јас се придржувам кон она дека се е релативно па така да став за одредена работа дека е таква и само таква и никаква поинаку немам. 2+2 = 5 е можеби во некоја друга димензија точно. Нема интелигентни и неинтелигентни луѓе, сите се интелигентни само знак прашалник е колку во текот на живеењето го развиваме степенот на интелигенцијата, и никој ама баш никој нема право да плука по другите и да ги нарекува глупави празноглави и плитки. Ако некој има способност за телепатија или телекинеза не значи дека сите ние други сме неинтелигентни или глупи.. не е така? Според мене има дефицт на човечност. Колумнистката гледа подалеку од надворешниот изглед, но не гледа што е причината која довела до однесување на некои од тие екстремни случаи. Јас сакав за тие причини да продискутираме и затоа само ја споменав девојката од јутјуб еве по веќе 16 пат. Но се се заматка и така да после некои зборови џабе е да се зборува на оваа тема за тие причино. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
На врв
Bottom