Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 149400" data-attributes="member: 1791"><p>Утопијата е нешто што самите ние си го создаваме во нашите глави.</p><p>Точно,народот осудува,но верувам дека некој што размислува надвор од кутијата не би осудил некого како луд/шизофреник.</p><p>Линијата меѓу лудакот и генијалецот според мене е напротив многу приметлива. Двајцата имаат многу развиена имагинација,тоа што ја дефинира нивната титула е всушност нивната цел.</p><p>А инаку јас не би нарекувал хејт имање став околу одредено прашање. Зошто кога веќе живееме во свет кој во кој реално се гледа дефицит на интелигенција,треба да имаме став. Се повеќе се луѓето што си викаат: Ако не можеш да ги победиш,придружи им се. Одат и до тој степен што почнуваат да ги бранат идеалите на оние со кои до вчера не се согласувале. Тоа уствари и ја докажува нивната неинтелигенција и сеуште неоформен карактер,затоа што колку и да има човек имагинација,ставот и карактерот се оние 2 нешта што го држат во реалноста.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 149400, member: 1791"] Утопијата е нешто што самите ние си го создаваме во нашите глави. Точно,народот осудува,но верувам дека некој што размислува надвор од кутијата не би осудил некого како луд/шизофреник. Линијата меѓу лудакот и генијалецот според мене е напротив многу приметлива. Двајцата имаат многу развиена имагинација,тоа што ја дефинира нивната титула е всушност нивната цел. А инаку јас не би нарекувал хејт имање став околу одредено прашање. Зошто кога веќе живееме во свет кој во кој реално се гледа дефицит на интелигенција,треба да имаме став. Се повеќе се луѓето што си викаат: Ако не можеш да ги победиш,придружи им се. Одат и до тој степен што почнуваат да ги бранат идеалите на оние со кои до вчера не се согласувале. Тоа уствари и ја докажува нивната неинтелигенција и сеуште неоформен карактер,затоа што колку и да има човек имагинација,ставот и карактерот се оние 2 нешта што го држат во реалноста. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
На врв
Bottom