Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 149380" data-attributes="member: 1302"><p>1.Очигледно немам, просветли ме и објасни....уствари немора.</p><p>2.Сега и јас те изиритирав па почна со пцовки...ок... </p><p></p><p>Ми беше симпатична и сакав да дебатирам на твоите теми. Да не ми беше интересно ќе дремев на др тема ама тебе очигледно не ти се свиѓа тоа што трошев време и ја тупев пишувајќи реферати само за да раширам дискусија.</p><p></p><p>Знаеш девојко што би била вистинска храброст?? Кога Грдиот ќе каже, грд сум, свесен сум дека надворешниот изглед ми е под под просечен , мојот изглед нема никаква врска со она што за мнозинството е подносливо и привлечно. Јас секогаш кога ќе се погледнам во огледало посакувам барем за секунд да видам нешто друго, нешто на кое и јас би рекол „ е ова е пристоен изглед“ Знам дека дури и родителите си мислат...на кого испадна ваков... никој од фамилија не е изрод. Жал ми е што мора да го трпат срамот секогаш кога ме покажуваат и кога сум со нив. Знам дека ниедна девојка не го задржува погледот на мене (освен ако е С...ксуалка) , обично тоа се случува кога сака да ме исмее и да ми ги запомни цртите на лицето и телото за подоцна јас да сум тема на нивно подмолно оговарање и смеење на моја сметка. Но не им замерам, грд сум. Но и јас сакам љубов, признанија за направеното, поглед кој ќе ми даде до знаење дека ме гледа мене, она што е во мене, а не материјава која ме етикетира како грд. (САМО СЕ СТАВИВ ВО УЛОГА НА ТАКОВ ЧОВЕК И МЕ ОБЗЕДОА ЧУВСТВА КОИ НЕ САКАМ НИКОЈ ДА ГИ ПОСЕДУВА)</p><p></p><p>И покрај се, Мило ми е што постоиш, не за нешто друго туку за ваквите луѓе кои ја заслужуваат целата среќа на светов а добиваат многу помалку, и во светот наречен Утопија сите би биле како тебе во овој поглед...но утопијата е вистинска како и ловењето риби во пустина.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 149380, member: 1302"] 1.Очигледно немам, просветли ме и објасни....уствари немора. 2.Сега и јас те изиритирав па почна со пцовки...ок... Ми беше симпатична и сакав да дебатирам на твоите теми. Да не ми беше интересно ќе дремев на др тема ама тебе очигледно не ти се свиѓа тоа што трошев време и ја тупев пишувајќи реферати само за да раширам дискусија. Знаеш девојко што би била вистинска храброст?? Кога Грдиот ќе каже, грд сум, свесен сум дека надворешниот изглед ми е под под просечен , мојот изглед нема никаква врска со она што за мнозинството е подносливо и привлечно. Јас секогаш кога ќе се погледнам во огледало посакувам барем за секунд да видам нешто друго, нешто на кое и јас би рекол „ е ова е пристоен изглед“ Знам дека дури и родителите си мислат...на кого испадна ваков... никој од фамилија не е изрод. Жал ми е што мора да го трпат срамот секогаш кога ме покажуваат и кога сум со нив. Знам дека ниедна девојка не го задржува погледот на мене (освен ако е С...ксуалка) , обично тоа се случува кога сака да ме исмее и да ми ги запомни цртите на лицето и телото за подоцна јас да сум тема на нивно подмолно оговарање и смеење на моја сметка. Но не им замерам, грд сум. Но и јас сакам љубов, признанија за направеното, поглед кој ќе ми даде до знаење дека ме гледа мене, она што е во мене, а не материјава која ме етикетира како грд. (САМО СЕ СТАВИВ ВО УЛОГА НА ТАКОВ ЧОВЕК И МЕ ОБЗЕДОА ЧУВСТВА КОИ НЕ САКАМ НИКОЈ ДА ГИ ПОСЕДУВА) И покрај се, Мило ми е што постоиш, не за нешто друго туку за ваквите луѓе кои ја заслужуваат целата среќа на светов а добиваат многу помалку, и во светот наречен Утопија сите би биле како тебе во овој поглед...но утопијата е вистинска како и ловењето риби во пустина. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
На врв
Bottom