Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 149379" data-attributes="member: 1790"><p>1. Никаде не реков дека влијаам на оние без свое јас, влијаам на мили личности кој ме сакаат и го ценат моето мислење доколку е правилно. А кажав дека уште полесно е да ги доминираш оние без свое јас а јас тоа не го правам. ГИ ХЕЈТАМ ЛИЧНО и јебига.</p><p>2. Не се лутам кога ќе ми се сконтраш но се контраш неосновано колку да си се сконтраш. Знам, навика ти е, посилно е од тебе. Не се лутам на твоето контрање не го ни земам во предвид некад ке си се насмеам и тоа е тоа. Шо те е**м не? Навредливо е знам, но за мене е глупаво тоа што го праат, мака ми е што приметив дека многу се пронаоѓаш во сите овие работи што ги пишав. Или хејташ за тоа па да се оправдаш пошто ни се контрадикторни мислењава или ти е навика. Друго нема. Сапиосексуалноста не си ја величам ко што гледаш објаснив во коментарите прочитај си зошто ја напоменав има и во текстон не ми се масира со тебе многу многу овдека искрено. Има и попаметни од мене и поглупи од мене. така сум си програмирана јебига јас не бирав, да не ми се допаѓаат поглупите а да им се восхитувам на попаметните. Затоа и ја пишав колумнава.</p><p>3. Да сметам дека за колумна треба да си способен да напишеш нешто каде ќе има многу вариетети од мислење за да е успешна. И да испровоцира. Немој аман не биди толку саркастична со наводнициве просто не убиваш.</p><p>4. Да, најдов, еве ти пример 1. Лесно е да имаш влијание врз оние без свое “јас“, а ти со својата ценета сапиосексуалност, сметам дека не би требало да се гордееш доколку имаш влијание врз таквите.....не ми се масира да идам погоре да барам. и после јас сум била контрадикторна. И по стоти пат девојко премногу си се пронаоѓаш. Ако, за такви е пишувано чудово.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 149379, member: 1790"] 1. Никаде не реков дека влијаам на оние без свое јас, влијаам на мили личности кој ме сакаат и го ценат моето мислење доколку е правилно. А кажав дека уште полесно е да ги доминираш оние без свое јас а јас тоа не го правам. ГИ ХЕЈТАМ ЛИЧНО и јебига. 2. Не се лутам кога ќе ми се сконтраш но се контраш неосновано колку да си се сконтраш. Знам, навика ти е, посилно е од тебе. Не се лутам на твоето контрање не го ни земам во предвид некад ке си се насмеам и тоа е тоа. Шо те е**м не? Навредливо е знам, но за мене е глупаво тоа што го праат, мака ми е што приметив дека многу се пронаоѓаш во сите овие работи што ги пишав. Или хејташ за тоа па да се оправдаш пошто ни се контрадикторни мислењава или ти е навика. Друго нема. Сапиосексуалноста не си ја величам ко што гледаш објаснив во коментарите прочитај си зошто ја напоменав има и во текстон не ми се масира со тебе многу многу овдека искрено. Има и попаметни од мене и поглупи од мене. така сум си програмирана јебига јас не бирав, да не ми се допаѓаат поглупите а да им се восхитувам на попаметните. Затоа и ја пишав колумнава. 3. Да сметам дека за колумна треба да си способен да напишеш нешто каде ќе има многу вариетети од мислење за да е успешна. И да испровоцира. Немој аман не биди толку саркастична со наводнициве просто не убиваш. 4. Да, најдов, еве ти пример 1. Лесно е да имаш влијание врз оние без свое “јас“, а ти со својата ценета сапиосексуалност, сметам дека не би требало да се гордееш доколку имаш влијание врз таквите.....не ми се масира да идам погоре да барам. и после јас сум била контрадикторна. И по стоти пат девојко премногу си се пронаоѓаш. Ако, за такви е пишувано чудово. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
На врв
Bottom