Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 149376" data-attributes="member: 229"><p>Ај во потточки ќе одговарам.</p><p>1. Лесно е да имаш влијание врз оние без свое “јас“, а ти со својата ценета сапиосексуалност, сметам дека не би требало да се гордееш доколку имаш влијание врз таквите. Контрадикторно е од самиот старт од низа причини.</p><p>2. Што од моето кажано те навреди? И како ти си даваш за право ти да “плукаш и хејташ по она што ти делува просто“, а се лутиш кога тебе некој ќе ти се сконтра? Дали сметаш дека твоето “плукање“ не е навредливо за оние кои ги плукаш? Или сметаш дека поради тоа што си сапиосексуалка си автоматски и самата интелигентна, па имаш право да ги навредуваш оние што ги сметаш помалку интелигентни од тебе?</p><p>3. Гадно се лажеш ако мислиш дека воопшто имам некакво мислење за тебе. Најмалку па негативно. Не можам да имам никакво мислење за интернет личност со 70ина форумски мислења. Од кај да знам дека зад монитор не се крие некој чие алтер-его плука и си го презира вистинското јас?</p><p>4. Дали ти провокацијата ја сметаш за позитивна особина, па си горда на тоа што “добро ти оди“?</p><p>5. Дали во ова што го пишав најде погрдни, навредливи зборови ко “ќе те плукам оти ми делуваш просто“?</p><p>Да се масиравме колку што тврдиш, досега ќе бевме најнегувани личности на форумов.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 149376, member: 229"] Ај во потточки ќе одговарам. 1. Лесно е да имаш влијание врз оние без свое “јас“, а ти со својата ценета сапиосексуалност, сметам дека не би требало да се гордееш доколку имаш влијание врз таквите. Контрадикторно е од самиот старт од низа причини. 2. Што од моето кажано те навреди? И како ти си даваш за право ти да “плукаш и хејташ по она што ти делува просто“, а се лутиш кога тебе некој ќе ти се сконтра? Дали сметаш дека твоето “плукање“ не е навредливо за оние кои ги плукаш? Или сметаш дека поради тоа што си сапиосексуалка си автоматски и самата интелигентна, па имаш право да ги навредуваш оние што ги сметаш помалку интелигентни од тебе? 3. Гадно се лажеш ако мислиш дека воопшто имам некакво мислење за тебе. Најмалку па негативно. Не можам да имам никакво мислење за интернет личност со 70ина форумски мислења. Од кај да знам дека зад монитор не се крие некој чие алтер-его плука и си го презира вистинското јас? 4. Дали ти провокацијата ја сметаш за позитивна особина, па си горда на тоа што “добро ти оди“? 5. Дали во ова што го пишав најде погрдни, навредливи зборови ко “ќе те плукам оти ми делуваш просто“? Да се масиравме колку што тврдиш, досега ќе бевме најнегувани личности на форумов. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
На врв
Bottom