Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 149337" data-attributes="member: 1790"><p>Нема зошто да те мразам но грешиш, не ме ни познаваш, па не си адекватна да го тврдиш тоа. За влијание, ако веќе збориме имам премногу од доволно. Лесно е денес некој да те засака и да те возвиши и да бидеш различен. Прелесно е. Прелесно е да се манипулира со луѓе. Полесно нешто не постои да си фаворит. Само треба да ги правиш работите што се општо прифатени и да си ќутиш. Мене ми е мило кога некој ме копира. Сметам дека можам да му помогнам да си се пронајде и дека ќе е полесно кога ме праша што како користам. Не плукав девојко, си прашав фино поштено и си добив убави одговори од многу океј форумџии. Е сега, работата е што јас не одбрав да ќутам. Сама бре ако, исфрлена од сите, не ми смета. Знаев дека со моите наврати ќе добивам вакви коментари. Нека те иритираат слободно моите колумни. За тоа и се. За различни мислења и ставови. Но имај против колумнава а не вреѓај некого што не познаваш. Т.Е. слободно дури прави го и тоа ако ти е интересно. Една колумна не е успешна ако сите се согласат и мислам дека што повеќе провокација добивате тоа подобро за мене. Па си провоцирам, во тоа најдобро ми оди ако приметувате. А тоа што си сакаш да си се контраш и си имаш лошо мислење за мене правејќи се паметна е друго. Чувстувам дека после коментаров ќе добијам многу реферати и погрдни зброви од тебе. Но не ти се масирам веќе и тоа ми здосади.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 149337, member: 1790"] Нема зошто да те мразам но грешиш, не ме ни познаваш, па не си адекватна да го тврдиш тоа. За влијание, ако веќе збориме имам премногу од доволно. Лесно е денес некој да те засака и да те возвиши и да бидеш различен. Прелесно е. Прелесно е да се манипулира со луѓе. Полесно нешто не постои да си фаворит. Само треба да ги правиш работите што се општо прифатени и да си ќутиш. Мене ми е мило кога некој ме копира. Сметам дека можам да му помогнам да си се пронајде и дека ќе е полесно кога ме праша што како користам. Не плукав девојко, си прашав фино поштено и си добив убави одговори од многу океј форумџии. Е сега, работата е што јас не одбрав да ќутам. Сама бре ако, исфрлена од сите, не ми смета. Знаев дека со моите наврати ќе добивам вакви коментари. Нека те иритираат слободно моите колумни. За тоа и се. За различни мислења и ставови. Но имај против колумнава а не вреѓај некого што не познаваш. Т.Е. слободно дури прави го и тоа ако ти е интересно. Една колумна не е успешна ако сите се согласат и мислам дека што повеќе провокација добивате тоа подобро за мене. Па си провоцирам, во тоа најдобро ми оди ако приметувате. А тоа што си сакаш да си се контраш и си имаш лошо мислење за мене правејќи се паметна е друго. Чувстувам дека после коментаров ќе добијам многу реферати и погрдни зброви од тебе. Но не ти се масирам веќе и тоа ми здосади. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
На врв
Bottom