Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 149333" data-attributes="member: 1790"><p>Не исмевав ништо, јас толку фино и културно си прашав и си ми објаснија многу баткици погоре зошто. Не реков дека е забрането да се шминкате, многу сте ми буквалисти и метафорични а и многу работи ми преувеличувате. Дај смирете се и сватете ги малку поопуштено моиве излегувања. Не се пронаоѓајте толку многу бре. Нормално е да се средуваш и шминкаш и да си имаш стил и сето тоа. Ете и сама кажа за екстремни случаи зборам. Што се бунтуваш кога знаеш дека сум во право? Не реков дека ако се шминкаш си глуп, а колумнава како што гледаш не е напишана само за девојки и строго за девојки. Незнам дали е во ред да изнесам дека ми е драго дека сум Сапиосексуалка зошто нормааалноо дека ќе се свати тоа тука погрешно и ќе испадне величење или незнам што. И сеуште испаѓа со самото тоа што си различен значи се величиш а убаво си реков во текстчено да не го тупам за да не испадне после величење. Али пијани за плот. Веруј не е поентава да си различен и горд. Јас не сум нешто особено горда на различностите во општетство каде се ценат сличностите. Секој пробува да се вклопи. Но и да си се пронајде себеси. Јас мило ми е што сум дефинирана некако и што не сум сама. А од прашано згрешено не е. Таква е бар поговорката. Се ми се чини дека на форумов и да прашаш не чиниш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 149333, member: 1790"] Не исмевав ништо, јас толку фино и културно си прашав и си ми објаснија многу баткици погоре зошто. Не реков дека е забрането да се шминкате, многу сте ми буквалисти и метафорични а и многу работи ми преувеличувате. Дај смирете се и сватете ги малку поопуштено моиве излегувања. Не се пронаоѓајте толку многу бре. Нормално е да се средуваш и шминкаш и да си имаш стил и сето тоа. Ете и сама кажа за екстремни случаи зборам. Што се бунтуваш кога знаеш дека сум во право? Не реков дека ако се шминкаш си глуп, а колумнава како што гледаш не е напишана само за девојки и строго за девојки. Незнам дали е во ред да изнесам дека ми е драго дека сум Сапиосексуалка зошто нормааалноо дека ќе се свати тоа тука погрешно и ќе испадне величење или незнам што. И сеуште испаѓа со самото тоа што си различен значи се величиш а убаво си реков во текстчено да не го тупам за да не испадне после величење. Али пијани за плот. Веруј не е поентава да си различен и горд. Јас не сум нешто особено горда на различностите во општетство каде се ценат сличностите. Секој пробува да се вклопи. Но и да си се пронајде себеси. Јас мило ми е што сум дефинирана некако и што не сум сама. А од прашано згрешено не е. Таква е бар поговорката. Се ми се чини дека на форумов и да прашаш не чиниш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
На врв
Bottom