Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 149243" data-attributes="member: 1790"><p>Ти реков, јас не сум батал, и знам да разликувам убаво од грдо. Но нема теоретска шанса да се дружам со глуп или да одам со таков. Мора да е паметен. Мора да ме исполнува. Незначи дека ако сум сапиосексуалка дека не смеам да облечам фустанче или дека не се чешлам или дека незнам да ставам парфем. Тоа го прават и манекенките - Барем оние вистинските. Нормално е да имаш вариетет на гардероба. Зборам за пластика и премногу шминка на лице и менување само поради околината. Кога сакам да излегувам со другарка на пример - ми вика неможам. Зошто? Затоа што ме мрзи да се спремам. Ќе треба да потрошам 8 часа. Не сум расположена. И дента кога ќе ја видиш е сосема поинаква од она што ќе е вечерта. „ Ме привлекува изгледот но се заљубувам во карактерот“ - е добро кажано. Знам да разликувам добро од лошо и убаво од грдо. Но имало случај и да не ме привлекува физички да сакам да сум со него ради неговиот мозок. И многу одамна се двоумев зошто е тоа така.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 149243, member: 1790"] Ти реков, јас не сум батал, и знам да разликувам убаво од грдо. Но нема теоретска шанса да се дружам со глуп или да одам со таков. Мора да е паметен. Мора да ме исполнува. Незначи дека ако сум сапиосексуалка дека не смеам да облечам фустанче или дека не се чешлам или дека незнам да ставам парфем. Тоа го прават и манекенките - Барем оние вистинските. Нормално е да имаш вариетет на гардероба. Зборам за пластика и премногу шминка на лице и менување само поради околината. Кога сакам да излегувам со другарка на пример - ми вика неможам. Зошто? Затоа што ме мрзи да се спремам. Ќе треба да потрошам 8 часа. Не сум расположена. И дента кога ќе ја видиш е сосема поинаква од она што ќе е вечерта. „ Ме привлекува изгледот но се заљубувам во карактерот“ - е добро кажано. Знам да разликувам добро од лошо и убаво од грдо. Но имало случај и да не ме привлекува физички да сакам да сум со него ради неговиот мозок. И многу одамна се двоумев зошто е тоа така. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
На врв
Bottom