Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 149239" data-attributes="member: 1790"><p>Објаснив во колумната дека како сапиосексуалка, цело она што за мене претставува глупо и идиотски, го хејтам ме иритира ме нервира, и го напаѓам. Некогаш неможам да си помогнам. Многу луѓе го мразат мојот темперамент и тоа што секогаш се им кажувам без разлика колку и да боли. Верувај ми, многу ми рекле како можеш да одиш со толку грозни и грди фаци а ти си лепотица. Секогаш тоа се случувало кога ми коментирале за изборот на партнер. На пример бившиот ми беше премногу одбивен онака како појава. Не велам дека неможам да разликувам грдо од убаво. Можам. Јас зборам најмногу за љубов. Тој ме освои со внатрешноста и интелегенцијата. Не пробувам да бидам единствена и со сила да форсирам нешто за да бидам поинаква. Знам многу такви фаци. Мене тоа ми е површно. Ме иритираат и тие. толку се очигледни. Јас само сум среќна што конечно се знам себеси и не сум чудна има и други како мене. Среќна сум што можам да се дефинирам. Затоа и ми беше колумнава, јас никогаш на пример нема да разберам што значи нивната љубов на прв поглед.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 149239, member: 1790"] Објаснив во колумната дека како сапиосексуалка, цело она што за мене претставува глупо и идиотски, го хејтам ме иритира ме нервира, и го напаѓам. Некогаш неможам да си помогнам. Многу луѓе го мразат мојот темперамент и тоа што секогаш се им кажувам без разлика колку и да боли. Верувај ми, многу ми рекле како можеш да одиш со толку грозни и грди фаци а ти си лепотица. Секогаш тоа се случувало кога ми коментирале за изборот на партнер. На пример бившиот ми беше премногу одбивен онака како појава. Не велам дека неможам да разликувам грдо од убаво. Можам. Јас зборам најмногу за љубов. Тој ме освои со внатрешноста и интелегенцијата. Не пробувам да бидам единствена и со сила да форсирам нешто за да бидам поинаква. Знам многу такви фаци. Мене тоа ми е површно. Ме иритираат и тие. толку се очигледни. Јас само сум среќна што конечно се знам себеси и не сум чудна има и други како мене. Среќна сум што можам да се дефинирам. Затоа и ми беше колумнава, јас никогаш на пример нема да разберам што значи нивната љубов на прв поглед. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Лагата на убавината
На врв
Bottom