Кумановски муабети

Psychobilly

Староседелец
18 февруари 2012
600
1,509
703
Pilgrim Psychiatric Center
Име и Презиме : Зависи од кума и татка
Хороскопски знак : Сом подзнак Дудук
Адреса : Лева улица право у Десни Врата
Професија : Ветeринар за Девојчиња
Хоби : Дркаџија
Брачaн Статус : Полузафатен и Малце Слободан
Деца : До сга кондом не ми е пукнаја!
Домашно милениче : Компјутер!
Станбен статус : Joш малце и ке лету од дома... па планирам да иду домазет ако има кандидаткe некa се јавив!
Надежи : Рано е да га е*у..
Најчеста фраза : Да ти е*у живот!
Непоправлjива навика : Зјапање у добри гзови !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
Жена на мужа:
Срце бе па сс презерватив не е превара!
- Да и сс пригушивач не е убиство.

Улаза дете у спалну и гледа мама куде му га пуши на тату и ги вика:
Пи*ка ви материна како не ве е срам, а мене ме водите на психијатра што цицам палац !

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie and Psychobilly

Psychobilly

Староседелец
18 февруари 2012
600
1,509
703
Едн дн запозна еднога господина и се заљуби у њега. Кд бидна јасно дека ќе се земемо, одлучи да престану да еду гра. Неколко месеца покасно на мој роѓендн, поквари ми се авто док се враќаше дома од работу. Сс оглед на тој дека живу у село, јави му се на мужа ми и му кажа дека ќе касну затој што морам пешки до дома.

Одејќи такој, по пут наиде на мало кафанче од кое што се ширеше мирис на гра и едно
ставно не мога да издржу.
Затој што пред мене имаше пут од неколко километра, претпостави дека по пут ќе се ослободу од сви нус појаве. Улегна у кафанче и за сат време „среди“ три тањира гра. Кд продужи да оду потруди се да ги испуштам сви гасови.
Кд стигна дома, муж ми беше среќан што ме гледа и весели ми кажа:
-Срце, имам изненаѓење за вечеру!
Вржа ми ги очи и ме одведе до астал.
Седна, и бш кд сакаше да ми га тргне превез од очи, заѕвони телефон. Натера ме да му обеќам дека нема да га тргну превез док не се врати, и отиде да се јави.
Гра што га изеде још работеше у мој стомак и притисак бидна неподношљив, такој што гу искористи прилику док не се врати муж ми и пушти едн гас на страну.
Не само што беше гласан, него и смрдеше на ѓубре и твор истовремено. Зема гу салфетку од масу и гу маваше смрдеу.
После тој се наврте на другу страну и пушти још неколко. Смрдеата беше полоша од готвену и отстоену зељку. Реши да га слушам телефонски разговод од другу собу, и продужи да си се олснују.
Задовољство беше неопишиво. Кд поздрављање преко телефон га означи крај на моју слободу, направи још неколко брзи кружни движења сс салфетку за да гу раздувам миризбу, и сс осеќај на задовољство и олкнување, спушти гу руку
На лице сигурно га имаше најневин израз кд мој муж се врати и се извини што се задржаја толко дугачко. Праша ме дали сам ѕиркала, ама ја га увери дека не сам отворила око.
У тј момент, тргна ми га превез и дванаес гости што седесва около астал у едн глас викнасва:
„Среќан роѓендн!“

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
Сине како пројде на испит?
Како у цркву...
Како такој?

Па ја одговарам професор се крсти!

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Psychobilly

Psychobilly

Староседелец
18 февруари 2012
600
1,509
703
Имаја некој Кумановац проблем сс столицу немогаја да иде у WC и отишија на доктора...
Препишаја му доктор некои лекови и овј ги пија едну недељу ама без ефект и иде па куде доктора...
доктор се мисли и му каже: Слушај пред да идеш у WC фрљи у шољу 100 €.
Отиде овј дома направи га тој и стварно заврши работу, цел среќан зима телефон и му кажуе на доктора и доктор му вика...
Па знаеше ја дека ке ти зине шупче за 100 €

Зимам чипс и палу телевизор .. кд тамо Груевски.. гасу телевизор
Пуштам радио.. кд и тамо Груевски.. гасу радио
зимам новину ... и тамо Груевски... фрљам новину
СТРА ме да га отвору чипс...
:rofl:rofl:rofl