Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Крај на сериозна врска - тежина или олеснување?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="mimuska" data-source="post: 307210" data-attributes="member: 5809"><p>Здраво на сите нова сум во форумот и се надевам дека сум добро дојдена .</p><p>Еве ќе споделам едно мое болно искуство за мене во моментот,во врска бев скоро 5 години,врската имаше подеми и падови како и секоја,со него бевме мн приврзани,многу работи поминавме и добри и лоши сериозни работи со огромна подршка,првите неколку години беа супер да речам,послем некои работи се разнишаја бидејќи со некои негови постапки што се имаше дрзнато да ме лажи и да крие работи ми го имаше скршено срцето,но секогаш знаеше да се потруди и да ги среди работите да ме разубеди дека повеќе никогаш нема да ме повреди и дека секогаш ќе биди до мене верував во тоа секогаш го сакав и сакав на нашата љубов да му дадам друга шанса секогаш...</p><p>Но неговото понашање во последните неколку месеци беше неподносливо за мене,повеќе беше ладен и одалечен отколку близок со мене,има стресна работа и све почесто беше отсутен поради патувања,го разбирав го подржвав во све како и секогаш,многу пати знаев и да се налутам дека постојано е во движење и сакам повеќе време да бидиме заедно,да не должам целата таја тензија меѓу нас таја негова отсутност криење на телефонот и цело време како да беше под штрек,знаев дека нешто се случува и премногу ме болеше,трпев ќутев пробвав да го расположам на некаков начин а тој само се бранеше со некакви изговори да го оправда неговото понашање. </p><p>Неможев повеќе да го издржам сето тоа и експлодирав на последниот разговор со него кога ми рече дека незнај дале е емоционално исполнет,тотало ме скрши станав и си замиав и повеќе никогаш не се вратив проба да ме сопри и на крај ме пушти,ни јас го побарав него ни тој мене повеќе...Како би се поставиле вие на мое место што би мислеле?дали некогаш сте биле во слична ситуација некогаш?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mimuska, post: 307210, member: 5809"] Здраво на сите нова сум во форумот и се надевам дека сум добро дојдена . Еве ќе споделам едно мое болно искуство за мене во моментот,во врска бев скоро 5 години,врската имаше подеми и падови како и секоја,со него бевме мн приврзани,многу работи поминавме и добри и лоши сериозни работи со огромна подршка,првите неколку години беа супер да речам,послем некои работи се разнишаја бидејќи со некои негови постапки што се имаше дрзнато да ме лажи и да крие работи ми го имаше скршено срцето,но секогаш знаеше да се потруди и да ги среди работите да ме разубеди дека повеќе никогаш нема да ме повреди и дека секогаш ќе биди до мене верував во тоа секогаш го сакав и сакав на нашата љубов да му дадам друга шанса секогаш... Но неговото понашање во последните неколку месеци беше неподносливо за мене,повеќе беше ладен и одалечен отколку близок со мене,има стресна работа и све почесто беше отсутен поради патувања,го разбирав го подржвав во све како и секогаш,многу пати знаев и да се налутам дека постојано е во движење и сакам повеќе време да бидиме заедно,да не должам целата таја тензија меѓу нас таја негова отсутност криење на телефонот и цело време како да беше под штрек,знаев дека нешто се случува и премногу ме болеше,трпев ќутев пробвав да го расположам на некаков начин а тој само се бранеше со некакви изговори да го оправда неговото понашање. Неможев повеќе да го издржам сето тоа и експлодирав на последниот разговор со него кога ми рече дека незнај дале е емоционално исполнет,тотало ме скрши станав и си замиав и повеќе никогаш не се вратив проба да ме сопри и на крај ме пушти,ни јас го побарав него ни тој мене повеќе...Како би се поставиле вие на мое место што би мислеле?дали некогаш сте биле во слична ситуација некогаш? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Крај на сериозна врска - тежина или олеснување?
На врв
Bottom