Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Крај на сериозна врска - тежина или олеснување?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aleksis" data-source="post: 301060" data-attributes="member: 2736"><p>Па добро чим се работи за долги, сериозни врски најверојатно крајот се знае уште многу порано пред да се рече крај. Сигурно не дошол онака ТУП -крај, чао пријатно. Кога почнуваат оние моменти да ја нема истата страст, кога баш ти е гајле дали секој разговор е завршен со кавга, кога водењето љубов е сведено само на механички секс, кога чувствуваш дека ти е потребен простор за дишење и темите на разговор се намалени... Можам до утре да набројувам. </p><p>Тогаш останува само да одлучиш на кој начин би ставил крај. Нормално е да почувствуваш олеснување, а нормално е да почувствуваш и тежина. Се зависи од тоа каква била врската и каков бил крајот.</p><p>Стапувањето во брак веднаш после врска ми е глупаво. Ко демек : Еј јас сум ок, продолжив со животот,среќна сум. Мало морген дека после долга врска ќе се заљубиш така лесно во друг, па и дека ќе посакаш да створиш семејство со истиот. Тоа некако ми е дај шта даш, ми дојдоа годините немам друг избор. Малку е без везе според мене, но се си е до карактер, сопствените желби и сфаќања.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksis, post: 301060, member: 2736"] Па добро чим се работи за долги, сериозни врски најверојатно крајот се знае уште многу порано пред да се рече крај. Сигурно не дошол онака ТУП -крај, чао пријатно. Кога почнуваат оние моменти да ја нема истата страст, кога баш ти е гајле дали секој разговор е завршен со кавга, кога водењето љубов е сведено само на механички секс, кога чувствуваш дека ти е потребен простор за дишење и темите на разговор се намалени... Можам до утре да набројувам. Тогаш останува само да одлучиш на кој начин би ставил крај. Нормално е да почувствуваш олеснување, а нормално е да почувствуваш и тежина. Се зависи од тоа каква била врската и каков бил крајот. Стапувањето во брак веднаш после врска ми е глупаво. Ко демек : Еј јас сум ок, продолжив со животот,среќна сум. Мало морген дека после долга врска ќе се заљубиш така лесно во друг, па и дека ќе посакаш да створиш семејство со истиот. Тоа некако ми е дај шта даш, ми дојдоа годините немам друг избор. Малку е без везе според мене, но се си е до карактер, сопствените желби и сфаќања. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Крај на сериозна врска - тежина или олеснување?
На врв
Bottom