Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Кој член?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 205799" data-attributes="member: 779"><p>Кој член? Јас.</p><p>Еве јас како најперверзен на форумов се кандитирам за модератор на подфорумот Секс.</p><p>Љубов не сакам да го опфатам, бидејќи сум многу емотивен и секогаш кога ги читам постовите во љувовна исповедувалница ми иде да заплачам.</p><p>За старт на мојата кампања сакам да воведам едно еротско мало чоече наречено смајли и да го вметниме во групата смешковци (не можам да ви го презентирам , бидејќи 98% сајтовите со смајли се полни со вируси, но доколку ја прифати барањево, ќе го прифатам ризикот да си го наполнам копмјутеров вируси- односно ќе го жртвувам).</p><p>Во мојата кампања под член 136 од законикот спроведен преку амандманот од стаф 27.- секој еден активен или истакнат член кој е полнолетен, е должен барем два пати неделно да одговори на некоја рандом тема во овој подфорум без да ја згрози малолетната публика- да биде перверзен но не и вулгарен. А исто така барем еднаш месечно ќе го задолжам да отвори тема во овој подфорум поготово едукативна, бидејќи знаењето е сила, знањето е моќ. Секој кој нема да се придржува на правилата, ќе биде потсетен во ПП под наслов - "Биди секси" и главен вовед "искажи го својот стаф- не срами се, ние сме тука за тебе"! (и тоа смајлито перверзното) за крај после самиот извичник. </p><p>Ви благодарам однапред , и одназад.</p><p>Пс. Ве бакнувам и штипнувам за газ, бидејќи сум најперверзен.</p><p>Псс. Сериозен сум.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 205799, member: 779"] Кој член? Јас. Еве јас како најперверзен на форумов се кандитирам за модератор на подфорумот Секс. Љубов не сакам да го опфатам, бидејќи сум многу емотивен и секогаш кога ги читам постовите во љувовна исповедувалница ми иде да заплачам. За старт на мојата кампања сакам да воведам едно еротско мало чоече наречено смајли и да го вметниме во групата смешковци (не можам да ви го презентирам , бидејќи 98% сајтовите со смајли се полни со вируси, но доколку ја прифати барањево, ќе го прифатам ризикот да си го наполнам копмјутеров вируси- односно ќе го жртвувам). Во мојата кампања под член 136 од законикот спроведен преку амандманот од стаф 27.- секој еден активен или истакнат член кој е полнолетен, е должен барем два пати неделно да одговори на некоја рандом тема во овој подфорум без да ја згрози малолетната публика- да биде перверзен но не и вулгарен. А исто така барем еднаш месечно ќе го задолжам да отвори тема во овој подфорум поготово едукативна, бидејќи знаењето е сила, знањето е моќ. Секој кој нема да се придржува на правилата, ќе биде потсетен во ПП под наслов - "Биди секси" и главен вовед "искажи го својот стаф- не срами се, ние сме тука за тебе"! (и тоа смајлито перверзното) за крај после самиот извичник. Ви благодарам однапред , и одназад. Пс. Ве бакнувам и штипнувам за газ, бидејќи сум најперверзен. Псс. Сериозен сум. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Кој член?
На врв
Bottom