Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Кој е најдобриот форум во Македонија?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Марија" data-source="post: 237089" data-attributes="member: 956"><p>Член сум дури на еден форум. На овој, што е сосема очигледно ако пишувам коментар токму тука.</p><p>Ниту се сметам за форумџија ниту сум. Имам цели 900 мислења, од кои 700 оставени во сакам да кажам и во љубовна и отворено дури 5 теми кои едвај да живнале...</p><p>Долетав на црнобело од чиста досада минатиот Велигден кога ако се сеќавате депресивна беше атмосферата низ државава.</p><p>Ниту знаев што е форум, ни што треба да правам тука, ни за што би ми служел... од чиста љубопитност направив корисничко име и од нула знаење што е форумџија прочитајте ми го никот - моето сопствено име.. уаооо - каква креативност !</p><p>Со оглед на се ова, не знам колку компетентна сум да дадам свое мислење на темава, ама сепак еве го:</p><p>Според кои параметри еден форум се смета за најдобар?</p><p>Според број на членови?</p><p>Број на теми?</p><p>Број на мислења?</p><p>Развиени дискусии?</p><p>Добра администрација?</p><p>Не може туку така да кажеме дали еден форум е добар или не.</p><p>Од многу фактори зависи квалитетот на еден форум, и пред се форумот го прават членовите. Добри членови, какви што во своите најубави денови црнобело форумот имаше. Не дека сега нема, ама тек тук... повеќето ретко или не пишуваат, сосема си отидоа од тука или само читаат и се смеат...</p><p>Оние што останавме, се учиме да бидеме форумџии - а како ли тоа го правиме без учителите?</p><p>Останува да дигнат раце уште оние малкуте како Саладин и Електра, па тек тогаш слободно да конкурираме и да одговараме на прашањето кој е најлош форум во Македонија.</p><p>п.с примери како Саладин И Електра има уште, нека не се чувствуваат за навредени и омаловажени оние кои сум ги мислела а не сум ги спомнала, нека не се навредуваат ни оние кои не сум ги мислела, зошто сепак е тоа мое мислење кое не треба да се земе во предвид : )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Марија, post: 237089, member: 956"] Член сум дури на еден форум. На овој, што е сосема очигледно ако пишувам коментар токму тука. Ниту се сметам за форумџија ниту сум. Имам цели 900 мислења, од кои 700 оставени во сакам да кажам и во љубовна и отворено дури 5 теми кои едвај да живнале... Долетав на црнобело од чиста досада минатиот Велигден кога ако се сеќавате депресивна беше атмосферата низ државава. Ниту знаев што е форум, ни што треба да правам тука, ни за што би ми служел... од чиста љубопитност направив корисничко име и од нула знаење што е форумџија прочитајте ми го никот - моето сопствено име.. уаооо - каква креативност ! Со оглед на се ова, не знам колку компетентна сум да дадам свое мислење на темава, ама сепак еве го: Според кои параметри еден форум се смета за најдобар? Според број на членови? Број на теми? Број на мислења? Развиени дискусии? Добра администрација? Не може туку така да кажеме дали еден форум е добар или не. Од многу фактори зависи квалитетот на еден форум, и пред се форумот го прават членовите. Добри членови, какви што во своите најубави денови црнобело форумот имаше. Не дека сега нема, ама тек тук... повеќето ретко или не пишуваат, сосема си отидоа од тука или само читаат и се смеат... Оние што останавме, се учиме да бидеме форумџии - а како ли тоа го правиме без учителите? Останува да дигнат раце уште оние малкуте како Саладин и Електра, па тек тогаш слободно да конкурираме и да одговараме на прашањето кој е најлош форум во Македонија. п.с примери како Саладин И Електра има уште, нека не се чувствуваат за навредени и омаловажени оние кои сум ги мислела а не сум ги спомнала, нека не се навредуваат ни оние кои не сум ги мислела, зошто сепак е тоа мое мислење кое не треба да се земе во предвид : ) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Кој е најдобриот форум во Македонија?
На врв
Bottom