Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Кој влијае при изборот на факултетот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="JaMi" data-source="post: 253411" data-attributes="member: 446"><p>Што се однесува до мене,моите родители никогаш не ми вршеле притисок да одам на некој факултет,ми дадоа шанса да го изберам оној кој јас го сакам.</p><p>Иако завршив средно економско избрав јазик,од причина што не се пронаоаѓав премногу меѓу математиката и некои предмети ,го избрав филолошкиот факултет.</p><p>Од друга страна се совпадна изучувањето на мојата желба да биде дефицит кај нас,тоа е две муви со еден удар.А крајниот резултат ќе го видиме понатака...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JaMi, post: 253411, member: 446"] Што се однесува до мене,моите родители никогаш не ми вршеле притисок да одам на некој факултет,ми дадоа шанса да го изберам оној кој јас го сакам. Иако завршив средно економско избрав јазик,од причина што не се пронаоаѓав премногу меѓу математиката и некои предмети ,го избрав филолошкиот факултет. Од друга страна се совпадна изучувањето на мојата желба да биде дефицит кај нас,тоа е две муви со еден удар.А крајниот резултат ќе го видиме понатака... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Кој влијае при изборот на факултетот?
На врв
Bottom