Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Кој влијае при изборот на факултетот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 253358" data-attributes="member: 621"><p>Ако нешто те интересира, нема воопшто да ти биде гајле за како предавал професорот. Еве јас има личен пример. Јас до 3та средно имав професорка по физика која ништо не кажуваше и ги тераше учениците да идат кај неа на часови за да имаат петки. Тоа мене воопшто не ме спречи јас да си соберам знаење за она што мене ме интересира од физиката. На факултет такоѓе, имав асистенти што не се замараа со нас, професорката два пати ја видов во цела година колку да раздели семинарски. Сепак тоа не ми влијаело на моите интереси за физиката и во слободно време си читав она што ме интересира.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 253358, member: 621"] Ако нешто те интересира, нема воопшто да ти биде гајле за како предавал професорот. Еве јас има личен пример. Јас до 3та средно имав професорка по физика која ништо не кажуваше и ги тераше учениците да идат кај неа на часови за да имаат петки. Тоа мене воопшто не ме спречи јас да си соберам знаење за она што мене ме интересира од физиката. На факултет такоѓе, имав асистенти што не се замараа со нас, професорката два пати ја видов во цела година колку да раздели семинарски. Сепак тоа не ми влијаело на моите интереси за физиката и во слободно време си читав она што ме интересира. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Кој влијае при изборот на факултетот?
На врв
Bottom