Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Кој влијае при изборот на факултетот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lady_blue" data-source="post: 253265" data-attributes="member: 67"><p>Абе знам, јасно ми е за што зборуваш. Ама многу ми е тешко да кажам, дури и да помислам, дека родител би направил нешто намерно без да му е гајле дека ќе му наштети на детето. Дури и во вакви, крајно несфатливи случаи.</p><p>Си велам мора, просто мора да има нешто позади таквата одлука,позади таквиот начин на справување, позади таквото грубо наметнување... Можеби е страв дека нема да успее, дека ќе се изнамачи, дека тој пат е тотално погрешен... Скоро секој од нас тргнува од сопствените искуства и најчесто сопствените маки нѐ прават да се однесуваме на одреден начин, особено со децата, сакајќи да им помогнеме, да им олесниме... Ама на крај им правиме полошо наместо поарно.</p><p></p><p>А дека постојат и такви кои сакаат сопствените неостварени желби да си ги остварат преку децата, постојат, за жал сеуште постојат. Шо да кажам за нив?? Тешко на децата...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lady_blue, post: 253265, member: 67"] Абе знам, јасно ми е за што зборуваш. Ама многу ми е тешко да кажам, дури и да помислам, дека родител би направил нешто намерно без да му е гајле дека ќе му наштети на детето. Дури и во вакви, крајно несфатливи случаи. Си велам мора, просто мора да има нешто позади таквата одлука,позади таквиот начин на справување, позади таквото грубо наметнување... Можеби е страв дека нема да успее, дека ќе се изнамачи, дека тој пат е тотално погрешен... Скоро секој од нас тргнува од сопствените искуства и најчесто сопствените маки нѐ прават да се однесуваме на одреден начин, особено со децата, сакајќи да им помогнеме, да им олесниме... Ама на крај им правиме полошо наместо поарно. А дека постојат и такви кои сакаат сопствените неостварени желби да си ги остварат преку децата, постојат, за жал сеуште постојат. Шо да кажам за нив?? Тешко на децата... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Кој влијае при изборот на факултетот?
На врв
Bottom