Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Кој влијае при изборот на факултетот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lady_blue" data-source="post: 253211" data-attributes="member: 67"><p>Абе океј, не дека не си во право.</p><p>Ама не се работи само за да гледаат да имаат подебел паричник, туку просто да се свесни какви се можностите.</p><p>Оти желбите и соништата вистина треба да се имаат и прекрасно е кога се следат. Ама треба да се има на ум дека утре-други ден ќе треба да се живее без помош од мама и тато, па некој ден и фамилија да се гледа...</p><p></p><p>Веројатно не, нема да ги убедувам да се запишат овде или онде, ама сигурно ќе седнам и ќе напраам сериозен муабет околу сето тоа.</p><p>Ако и покрај сѐ си одлучат за „поризична“ опција, барем јас ќе бидам колку-толку мирна од сознанието дека тој избор е она што навистина го сакаат и дека ќе најдат начин да се изборат со предизвиците кои им претстојат.</p><p></p><p>Децата си фантазираат некогаш отпоќе (колку и да звучи ова како глупа констатација). Ене пример ќерка ми. Досега еден куп желби си кажала и наишла на поддршка. Ама по некое време меракот поминал и толку приказната.</p><p>Последно беше дека сака да оди на тенис (а посака оти најдобрата другарка ѝ кажала дека е многу интересно таму).</p><p>Ама кога ја седнав и ѝ реков - Добро, ама ако се зафаќаш со ова, тогаш терај го како шо е ред - на тренинг редовно, незнам какви обврски други ќе имаш, ама знам дека ќе треба да си ги прифатиш, а не како до сега, по еден месец да дојдиш и да ми речиш - абе мене ми е мака сега да одам, ми се спие, ми се гледа филм, сакам да прам нешто друго....</p><p></p><p>И толку беше муабетот. Ушеднаш не го ни спомна.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lady_blue, post: 253211, member: 67"] Абе океј, не дека не си во право. Ама не се работи само за да гледаат да имаат подебел паричник, туку просто да се свесни какви се можностите. Оти желбите и соништата вистина треба да се имаат и прекрасно е кога се следат. Ама треба да се има на ум дека утре-други ден ќе треба да се живее без помош од мама и тато, па некој ден и фамилија да се гледа... Веројатно не, нема да ги убедувам да се запишат овде или онде, ама сигурно ќе седнам и ќе напраам сериозен муабет околу сето тоа. Ако и покрај сѐ си одлучат за „поризична“ опција, барем јас ќе бидам колку-толку мирна од сознанието дека тој избор е она што навистина го сакаат и дека ќе најдат начин да се изборат со предизвиците кои им претстојат. Децата си фантазираат некогаш отпоќе (колку и да звучи ова како глупа констатација). Ене пример ќерка ми. Досега еден куп желби си кажала и наишла на поддршка. Ама по некое време меракот поминал и толку приказната. Последно беше дека сака да оди на тенис (а посака оти најдобрата другарка ѝ кажала дека е многу интересно таму). Ама кога ја седнав и ѝ реков - Добро, ама ако се зафаќаш со ова, тогаш терај го како шо е ред - на тренинг редовно, незнам какви обврски други ќе имаш, ама знам дека ќе треба да си ги прифатиш, а не како до сега, по еден месец да дојдиш и да ми речиш - абе мене ми е мака сега да одам, ми се спие, ми се гледа филм, сакам да прам нешто друго.... И толку беше муабетот. Ушеднаш не го ни спомна. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Кој влијае при изборот на факултетот?
На врв
Bottom