Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Патување
Која туристичка агенција нуди најдобри услуги?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="star" data-source="post: 112676" data-attributes="member: 1429"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Никако не уплакајте со агенција ПЕТ . Само што се вратив од закинтос таму може да се истера убав одмор плажата е убава морето плитко за деца поволно но градот е доста бучен навечер и зависи во кој дел сте сместени.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Но да се вратам на агенцијата која покрај непрофесионалноста мува не ја лази за туристите не прати на пат 800 км со крс автобус во кој седишта не се пуштаат а неработи клима па кога проработи не се гасеше па моравме со салотејп да ја лепиме за да издржиме. не однесоа таму во 9 -10 сабајле а соби после два. ни фоаје ни сенка ни кај да остаиш куфер на сонце на 40 степени.Имаше и деца во групата беше ужас кога почнавме да се караме водичот на групата мртов ладен (кој нели веке си беше сместен и уживаше ) ни рече читајте договор нема смештај пред два а кога луѓето почнаа силно да протестираат ни вика па ја ли ве викнав сами си дојдовте. </span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Да не кажувам дека вработените не се во состојба ни една едина информација да ви дадат пред тргање ги прашав дали во вилата има пешкири рекоа не ... уставри мислам ама незнам ама..... ги замолив да прашаат и да ми кажат .</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">три пати после тоа одев и пак исто незнам не прашав мислам дека има ама нема....и на крај рекоа сигурно нема акога стигнавме таму имаше.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">На враќање за да не се буни новата група решија нас да не исфрлат порано од собите 2 часа .</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Ја викнавме водичката и и рековме сега вие читајте договор ама таа фино си се клјафтеше и као вети дека ќе среди но сабајлето шок ко партали не исфрлија во 8 часот а на договорот пишува 10 кога ја викнавме госпожата да ја прашаме што направила абе глеа у облаци и превртува очи и као епа добро бе не се инаетете.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Дојдоа автобусите и за се што имавме никој не не ни сослуша мртви ладни само ни кажаа имате рок од 8 дена да се жалите.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333">Епа ако сакате да одите со агенција која ви вика сами си дојдовте не ве викнавме и одморот го завршуваат со гајле ми е иди жалисе слободно уплаќајте у агенција“ ПЕТ“ - ужас и непрофсионалност.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="star, post: 112676, member: 1429"] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Никако не уплакајте со агенција ПЕТ . Само што се вратив од закинтос таму може да се истера убав одмор плажата е убава морето плитко за деца поволно но градот е доста бучен навечер и зависи во кој дел сте сместени.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Но да се вратам на агенцијата која покрај непрофесионалноста мува не ја лази за туристите не прати на пат 800 км со крс автобус во кој седишта не се пуштаат а неработи клима па кога проработи не се гасеше па моравме со салотејп да ја лепиме за да издржиме. не однесоа таму во 9 -10 сабајле а соби после два. ни фоаје ни сенка ни кај да остаиш куфер на сонце на 40 степени.Имаше и деца во групата беше ужас кога почнавме да се караме водичот на групата мртов ладен (кој нели веке си беше сместен и уживаше ) ни рече читајте договор нема смештај пред два а кога луѓето почнаа силно да протестираат ни вика па ја ли ве викнав сами си дојдовте. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Да не кажувам дека вработените не се во состојба ни една едина информација да ви дадат пред тргање ги прашав дали во вилата има пешкири рекоа не ... уставри мислам ама незнам ама..... ги замолив да прашаат и да ми кажат .[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]три пати после тоа одев и пак исто незнам не прашав мислам дека има ама нема....и на крај рекоа сигурно нема акога стигнавме таму имаше.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]На враќање за да не се буни новата група решија нас да не исфрлат порано од собите 2 часа .[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Ја викнавме водичката и и рековме сега вие читајте договор ама таа фино си се клјафтеше и као вети дека ќе среди но сабајлето шок ко партали не исфрлија во 8 часот а на договорот пишува 10 кога ја викнавме госпожата да ја прашаме што направила абе глеа у облаци и превртува очи и као епа добро бе не се инаетете.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Дојдоа автобусите и за се што имавме никој не не ни сослуша мртви ладни само ни кажаа имате рок од 8 дена да се жалите.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#333333]Епа ако сакате да одите со агенција која ви вика сами си дојдовте не ве викнавме и одморот го завршуваат со гајле ми е иди жалисе слободно уплаќајте у агенција“ ПЕТ“ - ужас и непрофсионалност.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Патување
Која туристичка агенција нуди најдобри услуги?
На врв
Bottom