Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Која е смислата на животот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 305035" data-attributes="member: 3931"><p>Пред некој ден,после скоро една година,се сретнав со добра стара пријателка и се разбира дека седнавме на кафе моабет да видиме што биднувало за тоа време.Работи во пензионерски дом и кога ја прашав како и е на работа,ми одговори дека е исто како да работи во градинка:менува пелени,ги учи да одат,ги шета,ги рани,облекува,забавува,бања,им сече нокти,ги чешла,бричи,но сето тоа со една разлика,во градинка доаѓаат весели родители и насмеани ќе си ги земат децата за да другиот ден повторно ги донесат, а тука во домот,ретко кога ќе дојдат во посета блиските а камоли некој да ги земе и да ги однесе дома.Поентата ми беше на мислењево каде е тука смислата на животот?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 305035, member: 3931"] Пред некој ден,после скоро една година,се сретнав со добра стара пријателка и се разбира дека седнавме на кафе моабет да видиме што биднувало за тоа време.Работи во пензионерски дом и кога ја прашав како и е на работа,ми одговори дека е исто како да работи во градинка:менува пелени,ги учи да одат,ги шета,ги рани,облекува,забавува,бања,им сече нокти,ги чешла,бричи,но сето тоа со една разлика,во градинка доаѓаат весели родители и насмеани ќе си ги земат децата за да другиот ден повторно ги донесат, а тука во домот,ретко кога ќе дојдат во посета блиските а камоли некој да ги земе и да ги однесе дома.Поентата ми беше на мислењево каде е тука смислата на животот? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Која е смислата на животот?
На врв
Bottom