Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Кошмари
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 270602" data-attributes="member: 2740"><p>Гледам погоре сум раскажала некој кошмар, па еве пак јас да раскажам уште некој.</p><p>Да почнам да ги раскажувам сите кошмари, не ќе се види крајот. </p><p>Нема смисла веќе. Зошто, која им е позадината? </p><p>Пошто голем дел од времето поминувам со гледање филмови, многу знаат да ми кажат од тоа ти е, ама јас луѓе мноооогу ретко гледам хорори или некои гнасни трилери со колења и дерења. Зар можат драми за неколку животни приказни да изазуваат такви болни соништа? Не. Нема смисла.</p><p>Патем и секоја филмска сцена, вода може да им носи на сцените што се одвиваат во моите соништа. </p><p>Ок е, сите ги имаме, ама кај мене се многу чести и ептен се изопачени.</p><p></p><p>Последниот, што не можам да го заборавам, посебно кога ќе се начекам во темно...</p><p></p><p></p><p>[spoiler]</p><p>Се симнувам јас по скали, доле собрани моите, онака вообичаено седнати како и секој ден. Тргнувам да си варам кафе, а во кујна ковчег, потпрен на ѕид. </p><p>Онака исплашена, се приближувам, а ковчегот се искриви, а од него паднаа човек (џуџе) преполовен на пола и мртво крваво бебе. Крв на сите страни, а јас во паника. Нит можев да се помрднам ни па да свртам поглед. </p><p>[/spoiler]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 270602, member: 2740"] Гледам погоре сум раскажала некој кошмар, па еве пак јас да раскажам уште некој. Да почнам да ги раскажувам сите кошмари, не ќе се види крајот. Нема смисла веќе. Зошто, која им е позадината? Пошто голем дел од времето поминувам со гледање филмови, многу знаат да ми кажат од тоа ти е, ама јас луѓе мноооогу ретко гледам хорори или некои гнасни трилери со колења и дерења. Зар можат драми за неколку животни приказни да изазуваат такви болни соништа? Не. Нема смисла. Патем и секоја филмска сцена, вода може да им носи на сцените што се одвиваат во моите соништа. Ок е, сите ги имаме, ама кај мене се многу чести и ептен се изопачени. Последниот, што не можам да го заборавам, посебно кога ќе се начекам во темно... [spoiler] Се симнувам јас по скали, доле собрани моите, онака вообичаено седнати како и секој ден. Тргнувам да си варам кафе, а во кујна ковчег, потпрен на ѕид. Онака исплашена, се приближувам, а ковчегот се искриви, а од него паднаа човек (џуџе) преполовен на пола и мртво крваво бебе. Крв на сите страни, а јас во паника. Нит можев да се помрднам ни па да свртам поглед. [/spoiler] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Кошмари
На врв
Bottom