Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Кошмари
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 229896" data-attributes="member: 2740"><p>Имав еден познаник од средно, почина минатата година..</p><p>Сонував три лоши кошмари со него.</p><p>[spoiler]Прво како сум била на базен, па сум го видела него во вода, блед.. Ме гледаше мене цело време, а јас се свртив накај другарка ми и као демек и викам па нели почина дечково.. и како дух да сум никој ни ме слуша ни гледа, па се свртив да видам кај е дечково и како што се свртив се појави он пред мене без очи, на местото кај што му беа очите имаше големи дупки со крв и преку нив се гледаше позадината.. Језиво ептен.</p><p>После сонував како сум чекала да помине воз да преминам преку пруга, па кога поминуваше возот, дечково ме тргна од другата страна директ во возот што доаѓаше..</p><p>И последниот како се будам јас и го гледам на маса пред мене седнат со шпил карти во рака и ме гледа право во очи... И темнина...[/spoiler]</p><p>Не знам ни дали имаат значење, ни дали е поради што сум го мислела ни па сакам да размислувам, ме фаќа страв..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 229896, member: 2740"] Имав еден познаник од средно, почина минатата година.. Сонував три лоши кошмари со него. [spoiler]Прво како сум била на базен, па сум го видела него во вода, блед.. Ме гледаше мене цело време, а јас се свртив накај другарка ми и као демек и викам па нели почина дечково.. и како дух да сум никој ни ме слуша ни гледа, па се свртив да видам кај е дечково и како што се свртив се појави он пред мене без очи, на местото кај што му беа очите имаше големи дупки со крв и преку нив се гледаше позадината.. Језиво ептен. После сонував како сум чекала да помине воз да преминам преку пруга, па кога поминуваше возот, дечково ме тргна од другата страна директ во возот што доаѓаше.. И последниот како се будам јас и го гледам на маса пред мене седнат со шпил карти во рака и ме гледа право во очи... И темнина...[/spoiler] Не знам ни дали имаат значење, ни дали е поради што сум го мислела ни па сакам да размислувам, ме фаќа страв.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Кошмари
На врв
Bottom