Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Копија наспроти оригинал
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 66682" data-attributes="member: 896"><p>Кај нас и навистина да имаш купено парче облека од некоја скапа и позната марка, нема да можеш да уживаш во тоа бидејќи:</p><p></p><p>На тие кои ги знаеш веројатно нема да им се фалиш (освен ако не си тапа пријател).</p><p>Тие кои не ги знаеш ќе ти солат памет. Сé по ред! Од тоа дека сé е направено од Кина - до тоа дека си го купил на пазар. А доколку некој всушност ти поверува - нема да престанеш да слушаш како на пазар го има <strong>ама баш</strong> истото за ХХХ денари. Тука се открива дека сите се всушност undercover експерти за облека, за материјали на изработка, за процес на изработка. </p><p></p><p>Во секој случај - не гледам некоја поента во тоа да се носи гардероба од лажна марка и немам некое посебно мислење за луѓето кои носат таква облека. И сигурно нема да разговарам сега јас за нивната гардероба. Ги знам луѓето околу мене и знам до некаде кои се нивните финансиски способности.</p><p></p><p>Ако некој земе да ме убедува дека нивното палто (на пример) е некоја позната, скапа марка (без разлика дали е или не е) - нека си зборуваат. Од тоа колку време ќе ми тупат со истиот муабет и колку ќе ме изнервираат зависи и мојата реакција. </p><p></p><p>Облеката си ја купуваш за ти да ја носиш и нема што да се дебатира сеа на таа тема. Твои пари се, твоја одлука е, ти ќе го носиш тоа парче облека.. Ако веќе планира некој да се фали: ако ти е оргинал - фали им се на тие што им е гајле. Ако ти е лажно - лажи ги другите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 66682, member: 896"] Кај нас и навистина да имаш купено парче облека од некоја скапа и позната марка, нема да можеш да уживаш во тоа бидејќи: На тие кои ги знаеш веројатно нема да им се фалиш (освен ако не си тапа пријател). Тие кои не ги знаеш ќе ти солат памет. Сé по ред! Од тоа дека сé е направено од Кина - до тоа дека си го купил на пазар. А доколку некој всушност ти поверува - нема да престанеш да слушаш како на пазар го има [B]ама баш[/B] истото за ХХХ денари. Тука се открива дека сите се всушност undercover експерти за облека, за материјали на изработка, за процес на изработка. Во секој случај - не гледам некоја поента во тоа да се носи гардероба од лажна марка и немам некое посебно мислење за луѓето кои носат таква облека. И сигурно нема да разговарам сега јас за нивната гардероба. Ги знам луѓето околу мене и знам до некаде кои се нивните финансиски способности. Ако некој земе да ме убедува дека нивното палто (на пример) е некоја позната, скапа марка (без разлика дали е или не е) - нека си зборуваат. Од тоа колку време ќе ми тупат со истиот муабет и колку ќе ме изнервираат зависи и мојата реакција. Облеката си ја купуваш за ти да ја носиш и нема што да се дебатира сеа на таа тема. Твои пари се, твоја одлука е, ти ќе го носиш тоа парче облека.. Ако веќе планира некој да се фали: ако ти е оргинал - фали им се на тие што им е гајле. Ако ти е лажно - лажи ги другите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Копија наспроти оригинал
На врв
Bottom