Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Копија наспроти оригинал
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jericho" data-source="post: 66620" data-attributes="member: 339"><p>Кога се работи за облека има доста квалитетни фејк копии, башка ако ми се свиѓа гајле ми е дали е оргинал, битно да ми се свиѓа како ми стои и да ми е удобно. А и да е оргинал нејќам цело лого да паѓа во очи, сепак сум го купил тоа зашто ми се свиѓа а не зашто е некој бренд. Башка и што ги вртам кога сум лупнал толку пари за нешто нејќам логото да се гледа, не сум им подвижен билборд за бесплатна реклама, ебате тоа капиталистичките финти, ќе дадеш еден тон пари и уште ги рекламираш (свесно или не). Е сеа има работи кои никад не би купил фејк, на пример патики, за патики не жалам пари, тоа е нешто што го носам цело време и сакам да ми е удобно, башка и во стапалата има нервни завршетоци од цело тело, така да од чкарт битпазар патика доаѓа до разни аномалии. Оргинал патика трае подолго, не се кине/гребе/одлепува после еден месец носење. Исто и за парфем, колку и да изгледа скапо на прв поглед оргиналот трае повеќе од фејкот и кога ќе се удри есапот испаѓа дека парите што ќе ги дадеш за фејк копии се приближно тука со тие за оргиналот. На крај краева живееме во мизерна земја, затоа се ни е скапо, она што овде можат да си го дозволат само татини мази те се брендирано, во нормални земји тоа е секојдневна облека пошто на некој што зима 3000 евра плата не му се проблем на пример 50 или 100 евра за маица или кошула. Тие луксузни брендови што се скапи и за западни стандарди, кај нас се мисловна именка како за нас обичните смртници така и за wanna be елитата низ нашиов град и држава.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jericho, post: 66620, member: 339"] Кога се работи за облека има доста квалитетни фејк копии, башка ако ми се свиѓа гајле ми е дали е оргинал, битно да ми се свиѓа како ми стои и да ми е удобно. А и да е оргинал нејќам цело лого да паѓа во очи, сепак сум го купил тоа зашто ми се свиѓа а не зашто е некој бренд. Башка и што ги вртам кога сум лупнал толку пари за нешто нејќам логото да се гледа, не сум им подвижен билборд за бесплатна реклама, ебате тоа капиталистичките финти, ќе дадеш еден тон пари и уште ги рекламираш (свесно или не). Е сеа има работи кои никад не би купил фејк, на пример патики, за патики не жалам пари, тоа е нешто што го носам цело време и сакам да ми е удобно, башка и во стапалата има нервни завршетоци од цело тело, така да од чкарт битпазар патика доаѓа до разни аномалии. Оргинал патика трае подолго, не се кине/гребе/одлепува после еден месец носење. Исто и за парфем, колку и да изгледа скапо на прв поглед оргиналот трае повеќе од фејкот и кога ќе се удри есапот испаѓа дека парите што ќе ги дадеш за фејк копии се приближно тука со тие за оргиналот. На крај краева живееме во мизерна земја, затоа се ни е скапо, она што овде можат да си го дозволат само татини мази те се брендирано, во нормални земји тоа е секојдневна облека пошто на некој што зима 3000 евра плата не му се проблем на пример 50 или 100 евра за маица или кошула. Тие луксузни брендови што се скапи и за западни стандарди, кај нас се мисловна именка како за нас обичните смртници така и за wanna be елитата низ нашиов град и држава. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Копија наспроти оригинал
На врв
Bottom