Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Копија наспроти оригинал
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hip.Hop_MKD" data-source="post: 66615" data-attributes="member: 194"><p>ОК, само сеа ќе ви кажам што сум заклучил јас:</p><p>- Има некој купуваат од Шутка и Бит Пазар па се фалат дека кој знае од кој Бутик во Скопје купиле облеката.</p><p>- Има такви кој купуваат од истите тие пазар и ќутат. Ако некој каже дека купил од таму т.е. да признае одма (овие што ќутат) го ставаат другиов на ремет: Пример следнава реченица многу сум ја слушал</p><p>*Пффф од таму ќе купувам!</p><p>Добро де кого правите будала, како јас демек да не знам да познаам марка или куповната моќ како да не знам колку им е.</p><p>Не знам што е толку фурање ако се купи оргинал, демек треба да му се поклонувам ако направил тоа? Облеката не те прави човек исто како што стоењето во гаража не те прави автомобил. Јас гледам потеклото на облеката и составот. Преферирам за маици да бидат 100% памучни и тоа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hip.Hop_MKD, post: 66615, member: 194"] ОК, само сеа ќе ви кажам што сум заклучил јас: - Има некој купуваат од Шутка и Бит Пазар па се фалат дека кој знае од кој Бутик во Скопје купиле облеката. - Има такви кој купуваат од истите тие пазар и ќутат. Ако некој каже дека купил од таму т.е. да признае одма (овие што ќутат) го ставаат другиов на ремет: Пример следнава реченица многу сум ја слушал *Пффф од таму ќе купувам! Добро де кого правите будала, како јас демек да не знам да познаам марка или куповната моќ како да не знам колку им е. Не знам што е толку фурање ако се купи оргинал, демек треба да му се поклонувам ако направил тоа? Облеката не те прави човек исто како што стоењето во гаража не те прави автомобил. Јас гледам потеклото на облеката и составот. Преферирам за маици да бидат 100% памучни и тоа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Копија наспроти оригинал
На врв
Bottom