Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Колумна: Студирањето- какво што го познавам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МериСелест" data-source="post: 149962" data-attributes="member: 1010"><p>Eпа чекај сега...како може додека дамата има предвидени колоквиуми да патува,да чекаат останатите студенти оценки од нејзе во предвиден рок а таа да си шета,а на крај студентите не си ја сфакаат озбилно работата?Како е можно?Да те тегле за нос 4 недели чекајки да полагаш а таа де ги заборавила тестовите де не ги направила де ке ни пушта филм...И се може?како така и се може?Таа зема плата да не научи а не за да си шетка по Америка...Абе ајде.</p><p>Во Германија точно дека ке земаш толкава плата ама ке ти бидат потребни пари за студии нели?Брат ми сакаше да оди пост дипломски во Италија ама неговиот смер знаеш колку кошташе?20 илјади евра.Иди најди ги ...</p><p></p><p>Јас го одбрав тој факултет ама сакав во друг град да студирам а не ме пуштија.Јбг на сите начини пробав да ме пуштат ама безуспешно.Додека друг плака ке трпиш и ке слушаш.</p><p>Што ке аплицирам јас... кога денес и труло и сакато се запиша на факултет па со малку срека ке заврши и ке ти го земе работното место за кое си чекал.Брат ми со 10 просек заврши еве се уште чека работа...Братучед мој 10 години одкога дипломирал чека работа,отиде и во странство да си ја проба среката не успеа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МериСелест, post: 149962, member: 1010"] Eпа чекај сега...како може додека дамата има предвидени колоквиуми да патува,да чекаат останатите студенти оценки од нејзе во предвиден рок а таа да си шета,а на крај студентите не си ја сфакаат озбилно работата?Како е можно?Да те тегле за нос 4 недели чекајки да полагаш а таа де ги заборавила тестовите де не ги направила де ке ни пушта филм...И се може?како така и се може?Таа зема плата да не научи а не за да си шетка по Америка...Абе ајде. Во Германија точно дека ке земаш толкава плата ама ке ти бидат потребни пари за студии нели?Брат ми сакаше да оди пост дипломски во Италија ама неговиот смер знаеш колку кошташе?20 илјади евра.Иди најди ги ... Јас го одбрав тој факултет ама сакав во друг град да студирам а не ме пуштија.Јбг на сите начини пробав да ме пуштат ама безуспешно.Додека друг плака ке трпиш и ке слушаш. Што ке аплицирам јас... кога денес и труло и сакато се запиша на факултет па со малку срека ке заврши и ке ти го земе работното место за кое си чекал.Брат ми со 10 просек заврши еве се уште чека работа...Братучед мој 10 години одкога дипломирал чека работа,отиде и во странство да си ја проба среката не успеа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Колумна: Студирањето- какво што го познавам
На врв
Bottom