Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Колумна: Студирањето- какво што го познавам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 149906" data-attributes="member: 613"><p>тој што сака да разбере и од малку кажано ке разбере.</p><p>ако гледаме така веке кажав,нема лесно.</p><p>сум била сурова во исказите,па сум,ама не кукам и стојам зад она што го кажувам.</p><p>јес да се има слабости во животот кога не се издржуваат предизвиците и најлесно е кога ке наидеме на некој кој ке ни каже...абе знам како ти е,знам дека ти е многу тешко,и што кога ке ни го каже тоа.ке не проветли?ке ни олесни?демек не разбрал.пффф...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 149906, member: 613"] тој што сака да разбере и од малку кажано ке разбере. ако гледаме така веке кажав,нема лесно. сум била сурова во исказите,па сум,ама не кукам и стојам зад она што го кажувам. јес да се има слабости во животот кога не се издржуваат предизвиците и најлесно е кога ке наидеме на некој кој ке ни каже...абе знам како ти е,знам дека ти е многу тешко,и што кога ке ни го каже тоа.ке не проветли?ке ни олесни?демек не разбрал.пффф... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Колумна: Студирањето- какво што го познавам
На врв
Bottom