Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Колумна: Слушај си го срцето...да да, секако
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 142897" data-attributes="member: 229"><p>Кога веќе си толку директна колку што тврдиш, цитирај, обрати ми се лично мене, за да прочитам и образложам зошто, а да не ти остане прашањето реторско, оти некултурно би било од моја страна.</p><p>Ако сум “промрчила“ на оваа или на твојата колумна, не значи дека, ко еве ти сега, ќе го фатам членот на пик и ќе одам од тема на тема да му барам забелешки на постовите за да го хм...“оцрнам“ зошто ми ја има исхејтано скапоцената ми колумна.</p><p>Постојат колумни од истово типче кои ми се допаднале. Може не сум ги величала јавно, за утре јас ако пишам, да очекувам и тој мене да ме велича, нели, за возврат оти сум го пофалила/одбранила, па да се чувствува должен.</p><p>Мене една твоја или негова колумна што не ми се совпаднале со мислењето, не е никаков показател дека не вредите ко личности, дека се` пишано ви е срање во боја и дека готово, ко баба Рога ќе те манијачам по теми, за ако ти кажеш дека нештото е бело, јас да се убацам дека е црно, само за да ти одам контра.</p><p>А дека постојат различни луѓе и уште толку различни ставови - несомнено. Блу убаво пиша, кој не е спремен да прифати три пати поостра критика на своја сметка, не треба ни да се нафаќа да критикува други.</p><p>Се надевам ќе си го средиш грдиот впечаток.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 142897, member: 229"] Кога веќе си толку директна колку што тврдиш, цитирај, обрати ми се лично мене, за да прочитам и образложам зошто, а да не ти остане прашањето реторско, оти некултурно би било од моја страна. Ако сум “промрчила“ на оваа или на твојата колумна, не значи дека, ко еве ти сега, ќе го фатам членот на пик и ќе одам од тема на тема да му барам забелешки на постовите за да го хм...“оцрнам“ зошто ми ја има исхејтано скапоцената ми колумна. Постојат колумни од истово типче кои ми се допаднале. Може не сум ги величала јавно, за утре јас ако пишам, да очекувам и тој мене да ме велича, нели, за возврат оти сум го пофалила/одбранила, па да се чувствува должен. Мене една твоја или негова колумна што не ми се совпаднале со мислењето, не е никаков показател дека не вредите ко личности, дека се` пишано ви е срање во боја и дека готово, ко баба Рога ќе те манијачам по теми, за ако ти кажеш дека нештото е бело, јас да се убацам дека е црно, само за да ти одам контра. А дека постојат различни луѓе и уште толку различни ставови - несомнено. Блу убаво пиша, кој не е спремен да прифати три пати поостра критика на своја сметка, не треба ни да се нафаќа да критикува други. Се надевам ќе си го средиш грдиот впечаток. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Колумна: Слушај си го срцето...да да, секако
На врв
Bottom