Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Колумна: Слушај си го срцето...да да, секако
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 142623" data-attributes="member: 1790"><p>Зошто под секоја колумна гледам едни исти фаци што за се мора да имаат забелешка? Во последно време листав по коментари и го приметив тоа. Со самото тоа што ќе сте контрадикторни на нешто не ве прави попаметни. Бар дечкото се труди, пишува, поткрева малку самосвеста на небистрово општество . Мора ли под секоја колумна едни исти два тројца да хејтаат цело време? Фатете напишете нешто. Знаете секогаш е полесно да се најде маана, отколку да се даде пофалба. И што ако премногу буквално го сватил тоа метафоричното - слушај си го срцето. Секој го труби истото, слушај си го срцето, слушај си го срцето, и кога ке згрешат цел свет им е крив. Па фала богу му скурчило на дечково од "семе синапово" фрази. Дали мене ми се чини, или тука само детаљите се битни а никој не го гледа поголемиот план? Пораката што ја носи една колумна?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 142623, member: 1790"] Зошто под секоја колумна гледам едни исти фаци што за се мора да имаат забелешка? Во последно време листав по коментари и го приметив тоа. Со самото тоа што ќе сте контрадикторни на нешто не ве прави попаметни. Бар дечкото се труди, пишува, поткрева малку самосвеста на небистрово општество . Мора ли под секоја колумна едни исти два тројца да хејтаат цело време? Фатете напишете нешто. Знаете секогаш е полесно да се најде маана, отколку да се даде пофалба. И што ако премногу буквално го сватил тоа метафоричното - слушај си го срцето. Секој го труби истото, слушај си го срцето, слушај си го срцето, и кога ке згрешат цел свет им е крив. Па фала богу му скурчило на дечково од "семе синапово" фрази. Дали мене ми се чини, или тука само детаљите се битни а никој не го гледа поголемиот план? Пораката што ја носи една колумна? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Колумна: Слушај си го срцето...да да, секако
На врв
Bottom