Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Колку серии сте гледале/гледате
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Harvie" data-source="post: 306605" data-attributes="member: 5800"><p>Моето второ мислење на форумов - онаму каде се чувствувам дека најмногу припаѓам. Ве читав до сега низ подфорумов, си ги заследив некои од темите за сериите кои ги гледам, па еве да се пофалам што и јас имам изгледано и што гледам во моментов:</p><p><strong>Комплетно изгледани ми се: </strong></p><p><strong>(од завршените серии): </strong></p><p>Breaking Bad</p><p>Carnivale</p><p>Charmed</p><p>Friends</p><p>Fringe</p><p>Heroes</p><p>Lost</p><p>One Tree Hill</p><p>Sex and the City</p><p>Six Feet Under</p><p>The 4400</p><p>The Killing</p><p>The Lost Room</p><p>The Tribe</p><p>Un Paso Adelante</p><p>Will and Grace</p><p><strong>(серии кои ги имам прекинато - некои по само една или неколку епизоди, но не значи дека некои нема да ги продолжам):</strong></p><p>90210</p><p>Beverly Hills 90210</p><p>Desperate Housewifes</p><p>Dexter</p><p>Eli Stone</p><p>Entourage</p><p>Grimm</p><p>How I Met Your Mother</p><p>How to Make it in America</p><p>Kyle XY</p><p>Malcolm in the Middle</p><p>South Park</p><p>Spin City</p><p>The Knick</p><p>Two and a Half Men</p><p><strong>(моментално гледам)</strong></p><p>American Horror Story</p><p>Downton Abbey</p><p>Extant</p><p>Once Upon a Time</p><p>Vratice se rode</p><p><strong>(чекам нови епизоди од)</strong></p><p>Game of Thrones</p><p>Looking</p><p>The Leftovers</p><p>The Walking Dead</p><p>True Detective</p><p></p><p>That's it! Имам и огромна watchlist-a, ама кој да стигне да изгледа се...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Harvie, post: 306605, member: 5800"] Моето второ мислење на форумов - онаму каде се чувствувам дека најмногу припаѓам. Ве читав до сега низ подфорумов, си ги заследив некои од темите за сериите кои ги гледам, па еве да се пофалам што и јас имам изгледано и што гледам во моментов: [B]Комплетно изгледани ми се: (од завршените серии): [/B] Breaking Bad Carnivale Charmed Friends Fringe Heroes Lost One Tree Hill Sex and the City Six Feet Under The 4400 The Killing The Lost Room The Tribe Un Paso Adelante Will and Grace [B](серии кои ги имам прекинато - некои по само една или неколку епизоди, но не значи дека некои нема да ги продолжам):[/B] 90210 Beverly Hills 90210 Desperate Housewifes Dexter Eli Stone Entourage Grimm How I Met Your Mother How to Make it in America Kyle XY Malcolm in the Middle South Park Spin City The Knick Two and a Half Men [B](моментално гледам)[/B] American Horror Story Downton Abbey Extant Once Upon a Time Vratice se rode [B](чекам нови епизоди од)[/B] Game of Thrones Looking The Leftovers The Walking Dead True Detective That's it! Имам и огромна watchlist-a, ама кој да стигне да изгледа се... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Колку серии сте гледале/гледате
На врв
Bottom