Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Колку ви е важно да имате расно милениче?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="LadyInPink" data-source="post: 1014" data-attributes="member: 153"><p>Мене ми е важно.</p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Единствено нерасно милениче кое сум го чувала е една мачка која ја добив како подарок.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Да се разбереме, заштитник сум на животните и ги сакам, но јас дома не би чувала мешанче.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Прво, не знам што карактер ќе има (не сакам кучето цел ден да дреми на кревет и да биде премногу флегмантно);</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Второ, не знам колкаво ќе биде (во ниеден случај внатре не би чувала куче со големина на Самојед или Германски Овчар);</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Трето, за расното милениче можам секаде да се информирам за дресирање и за болести. За нерасното не можам.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Кога го земав моето куче важно ми беше да не се митари (Малтезерите не се митарат), важно ми беше да е темпераметно, живо, интелегентно, но и да се прилагоди лесно на новата средина. Тоа го најдов во Малтезерот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Да, и нерасното ќе се прилагоди, ќе ме сака и сето тоа, ама не е исто. Мене не ми е. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Затоа секогаш бирам расно милениче.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LadyInPink, post: 1014, member: 153"] Мене ми е важно. [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Единствено нерасно милениче кое сум го чувала е една мачка која ја добив како подарок.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Да се разбереме, заштитник сум на животните и ги сакам, но јас дома не би чувала мешанче.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Прво, не знам што карактер ќе има (не сакам кучето цел ден да дреми на кревет и да биде премногу флегмантно);[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Второ, не знам колкаво ќе биде (во ниеден случај внатре не би чувала куче со големина на Самојед или Германски Овчар);[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Трето, за расното милениче можам секаде да се информирам за дресирање и за болести. За нерасното не можам.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Кога го земав моето куче важно ми беше да не се митари (Малтезерите не се митарат), важно ми беше да е темпераметно, живо, интелегентно, но и да се прилагоди лесно на новата средина. Тоа го најдов во Малтезерот.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Да, и нерасното ќе се прилагоди, ќе ме сака и сето тоа, ама не е исто. Мене не ми е. [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Затоа секогаш бирам расно милениче.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Колку ви е важно да имате расно милениче?
На врв
Bottom