Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Групи
Колдплеј (Coldplay)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="WomanInRed" data-source="post: 43164" data-attributes="member: 183"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 20px"><span style="color: #bc2a4d">Coldplay</span></span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"> се алтернативна рок група формирана во 1996. Другарите </span></span><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Chris Martin</span></span></strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"> (главниот вокал) и </span></span><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Jonny Buckland</span></span></strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"> (главниот гитарист) се среќаваат на University College London и ја основаат групата. Откако им се придружува подоцна и третиот член, </span></span><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Guy Berryman</span></span></strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"> (бас гитара) групата го добива и своето прво име - </span></span><em><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Starfish</span></span></em><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">. Подоцна им се придружува и четвртиот член </span></span><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Will Champion</span></span></strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"> (тапанар, мулти-инструменталист и спореден вокал). Дури во 1998 го менуваат името и групата се вика онака како што ги знаеме и до ден денес - </span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #bc2a4d">Coldplay</span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">.</span></span></p><p></p><p></p><p>Многу талентирани музичари, посебно Крис.</p><p>Имаат преубави тесктови, ги слушам кога не сум располежена, кога сум во стрес, едноствано ме смируват.</p><p></p><p>Омилени песни:</p><p>[media=youtube]hbJuEFs7-kU[/media]</p><p></p><p>[media=youtube]fflsUX93BtU[/media]</p><p></p><p>[media=youtube]1G4isv_Fylg[/media]</p><p></p><p>[media=youtube]1Kf_6BWcOOg[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WomanInRed, post: 43164, member: 183"] [FONT=Verdana][COLOR=#000000][SIZE=20px][COLOR=#bc2a4d]Coldplay[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000] се алтернативна рок група формирана во 1996. Другарите [/COLOR][/FONT][B][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Chris Martin[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Verdana][COLOR=#000000] (главниот вокал) и [/COLOR][/FONT][B][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Jonny Buckland[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Verdana][COLOR=#000000] (главниот гитарист) се среќаваат на University College London и ја основаат групата. Откако им се придружува подоцна и третиот член, [/COLOR][/FONT][B][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Guy Berryman[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Verdana][COLOR=#000000] (бас гитара) групата го добива и своето прво име - [/COLOR][/FONT][I][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Starfish[/COLOR][/FONT][/I][FONT=Verdana][COLOR=#000000]. Подоцна им се придружува и четвртиот член [/COLOR][/FONT][B][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Will Champion[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Verdana][COLOR=#000000] (тапанар, мулти-инструменталист и спореден вокал). Дури во 1998 го менуваат името и групата се вика онака како што ги знаеме и до ден денес - [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#bc2a4d]Coldplay[/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000].[/COLOR][/FONT] Многу талентирани музичари, посебно Крис. Имаат преубави тесктови, ги слушам кога не сум располежена, кога сум во стрес, едноствано ме смируват. Омилени песни: [media=youtube]hbJuEFs7-kU[/media] [media=youtube]fflsUX93BtU[/media] [media=youtube]1G4isv_Fylg[/media] [media=youtube]1Kf_6BWcOOg[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Групи
Колдплеј (Coldplay)
На врв
Bottom