Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Кои се најдобри ладно цедени масла во Македонија?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 324461" data-attributes="member: 1867"><p>Да, да... затоа кога ке отидеш на лекар и кога истиот ке те лекува со методи кои ги научил на факултет, од книгите на оние светски познати научници од чии мозоци прска интелегенција, или одма те трујат со лекарства кои уште толку ке ти наштетат или те зрачат и ти го уништуваат имунитетот или те касапат.</p><p>Затоа сме сите толку здрави, дека нивните научно докажани методи за лекување се толку добри и успешни. Маскирањето на симптомите не е лек, сметам дека доволно си паметен да го знаеш тоа, но од друга страна исто така се надевам дека си доволно паметен и да знаеш дека со набљудување може да се донесат логични заклучоци. Еве јас дадов пример со животните. Тоа е заклучок кој сум го донела затоа што сум набљудувала и сметам дека има добра поента во сето тоа. Членот со кој што се расправате мислеше на таква логика, а не на тоа што си го пишал. Неговото нема врска со твоето.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 324461, member: 1867"] Да, да... затоа кога ке отидеш на лекар и кога истиот ке те лекува со методи кои ги научил на факултет, од книгите на оние светски познати научници од чии мозоци прска интелегенција, или одма те трујат со лекарства кои уште толку ке ти наштетат или те зрачат и ти го уништуваат имунитетот или те касапат. Затоа сме сите толку здрави, дека нивните научно докажани методи за лекување се толку добри и успешни. Маскирањето на симптомите не е лек, сметам дека доволно си паметен да го знаеш тоа, но од друга страна исто така се надевам дека си доволно паметен и да знаеш дека со набљудување може да се донесат логични заклучоци. Еве јас дадов пример со животните. Тоа е заклучок кој сум го донела затоа што сум набљудувала и сметам дека има добра поента во сето тоа. Членот со кој што се расправате мислеше на таква логика, а не на тоа што си го пишал. Неговото нема врска со твоето. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Кои се најдобри ладно цедени масла во Македонија?
На врв
Bottom